zu tv lansare

Lansare ZU TV sau transformarea radioului in tv

zu tv lansare
zu tv lansare

Imi amintesc destul de bine matinalul de la radio 21 in care Daniel Buzdugan ducea farsa la un nivel de arta si o impodobea cu un umor neatins de nimeni pana atunci. Intre timp au incercat si altii, insa putini au ajuns sa aiba succesul lui si putine farse au trecut dincolo de unde atat de bine cum se intampla in cazul FARSELOR realizate de simpaticul moldovean. De atunci au trecut ani buni si alaturi de animatorul Mihai Morar au dovedit ca un „cuplu”de senzatie la matinal trage tot postul de radio in sus.

Lansarea Radio ZU, un succes pentru Mihai Morar si D. Buzdugan

Cei doi au plecat intr-un moment anume de la radio 21 pentru ca, au spus ei, se simteau mult prea ingraditi. La scurt timp au  lansat radio ZU si l-au adus pe primul loc in Bucuresti din primul an.

Lansarea ZU TV sau cum se transforma un post de sport intr-un post muzical

De obicei posturile muzicale sunt extrem de sarace la noi, au o audienta mica  si nici nu se fac eforturi pentru diversificarea grilei de programe plecand de la premisa ca un post de nisa nu poate sari peste 1,5 puncte de audienta. Nu sunt un specialist in acest domeniu, insa cred ca un brand daca are in spate produse, servciii, proiecte sau in acest caz emisiuni de calitate, de substanta, originale, iesite din tipare si promovate cum trebuie poate sa joace un rol mult mai important in prime time. Zu tv lansat pe 3 aprilie la Romexpo cu mare fast in prezenta a peste 5000 mii de oameni promite sa fie altcea, un post mult mai diversificat ca si programe. Le doresc succes si sper sa vad si alceva 🙂

In cadrul evenimentului au fost inmanate si o serie de premii pentru artistii invitati la ZUMA,:
Hitul „Inevitabil va fi bine” este cel care i-a adus cantaretei premiile pentru „Cea mai vizualizata piesa ZU pe YouTube”, „Cel mai bun live al anului la ZU” si „Cea mai buna piesa pop”. Andra a cazut prada emotiilor in momentul in care Catalin Botezatu i-a inmanat premiul pentru „Cea mai buna artista”. Celelalte 8 premii din cadrul galei au fost decernate astfel:
 
Cel mai bun artist: SMILEY
Cel mai bun grup: VOLTAJ
Cel mai bun debut: NICOLE CHERRY
Cea mai buna piesa hip-hop: GRASU XXL ft. AMI – DEJA VU
Cea mai buna piesa internationala: J BALVIN – TRANQUILA
Cea mai buna colaborare: SMILEY si ALEX VELEA – DINCOLO DE CUVINTE
Cea mai buna piesa dance: DJ SAVA si RALUKA – AROMA (special guest CONNECT-R)
Piesa anului: VAMA – PERFECT FARA TINE

credit foto: Andrei Ciomirtan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *