La Banca sau la cafenea ?

Atunci cand ii suna telefonul colegului meu si erau „cei de la banca” si nu avea -inca- bani sa plateasca, nu le raspundea….ii lasa sa sune cat vor. Sau atunci cand „recuperatorii’ ii exasperau pe unii cunoscuti ai mei care nu mai puteau sa plateasca creditele din motive obiective…. mi-am spus ca nu vreau sa ajung in veci dator la banca.recuperatori banci

De ce nu ? Pentru ca banca este un camatar cu acte…unul legal, chiar daca face lucruri ilegale ( comisioane ascunse, publicitate mincinoasa, s.a.s.m.d)

Ofiterul de credit ….te invita la o cafea

Am fost zilele trecute la BancPost sa platesc o factura…acolo un tanar alaturi de tatal si bunicul sau isi semnau contractul cu banca. Doamna era foarte draguta si le spunea „cat sunt de speciali”, pentru ca nu toata lumea beneficiaza de oferta speciala care au prins-o ei :d Mai mult decat atat le vorbea atat de dulce de ziceai ca le toarna un borcan cu miere in cap :)) In plus ca sa fie maxim de draguta s-a gandit ca ar fi oportun sa ia o pauza de cafea….nu de alta, dar poate au obosit de la atatea acte semnate.

Nu e ok ca era draguta ? Ba da ! numai ca aveam sentimentul ca ar face orice numai sa-i prinda cu creditul luat. Ce urmeaza dupa asta? sa plateasca tata…daca nu….trimitem recuperatorii…sa le taie un deget, apoi altul….altul…:))

Relatia cu banca e la fel cum e cu sotia….inainte de semnarea actelor e „draguta” dupa care devine nevasta….sau recuperator de la banca :)) sursa foto:ziarul21.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *