hainute de copii

Ingrijirea copilului si a hainutelor de copii

Atunci cand un prieten sau o prietena primeste in dar un copil, de cele mai multe ori ne gadim sa ii oferim si noi in dar hainute de copii. Este momentul in care ne gandim ce le-ar place parintilor sa poarte copilul sau mai bine spus in ce mod l-ar imbraca ei pe cel mic. Daca la varste fragede – sub  un an – lucrurile sunt ceva mai clare cand vorbim de hainute de copii, atunci cand cel mic mai creste lucrurile se schimba un pic.

Moda in hainute de copii si influenta parintilor

Mi se pare cel putin interesant sa oberv faptul ca un parinte ii alge hainute de copii in acord cu stilul sau, cu trairile sale. Spre exemplu daca tatal Giuliei poarta „blugi rupti” si fetita isi va dori acelasi lucru, astfel tatal fetiteti, de numai patru anisori, se vede nevoit sa ii adapteze hainutele cu tendintele in moda pentru copii. Moda ce este inspirata -desigur – din moda pentru cei mari. Cu toate acestea, mi se pare interesant si nu pot sa nu observ cat de mult ii influenteaza parintii pe cei mici inca de la varste fragede. Ii influenteaza chiar farsa sa isi dea seama, iar preferintele pentru moda sunt doar un exemplu. In consecinta aveti mare grija cum va imbracati, ce hainute de copii ii cumparati, nu de alta dar ii puneti astfel o caramida in formarea personalitatii.1180 w1307-08 Springremix 1191 w1307 Kids Spring Remix

Ce hainute pentru copii le cumparam celor mici ?

In primul rand trebuie sa avem grija la materialele folosite; sa evitam pe cat posibil hainele sintetice, cu multe imprimeuri aplicate. Este cunoscut faptul ca aceste imprimeuri pot contine substante extrm de toxice, iar uneori o parte din imprimeu se poate degoji / rupe, iar cei mici au tedinta sa bage in gura tot ce prind. Un alt aspect important atunci cand vine vorbe de hainute de copii este sa le spalati inainte sa le dati celui mic sa le poarte. Va sfatuiesc sa faceti acest lucru, indiferent ca le oferiti cadou sau le cumparati pentru copilul dvs. Este cunoscut faptul ca hainele stau foarte mult timp prin depozite, iar acestea nu sunt cele mai curate locuri. Ma gandesc acum doar la praf, ca sa nu va mai spun si povestile cu sobolani 😀

Detergent pentru spalarea hainutelor de copii

Se spune ca in prezent alergia este una dintre cele mai raspandite afectiuni; unul din patru oameni are alergie. Aceasta afectiune este extrem de suparatoare si este important sa facetm tot ce ne sta in putinta pentru a evita aparitia alergiilor. Un sfat util ar fi sa spalati rufele cu detergenti lichizi fara prea mult parfum. Stiti voi..acele mirosuri tari. un alt aspect ar fi sa aerisiti constant camera copilui, sa nu lasati praful sa se adune, sa ii puneti celui mic mobila cat mai noua in camera.

Daca vorbim de hainute de copii si acestea trebuie aerisite constant. Atunci cand vorbim de daruri pentru copii – asa cum am facut la inceputul acestui articol- trebuie sa avem in vedere ca multi prieteni ofera hainute de copii mai mari, bluzite, pantaloni ce nu pot fi purtati decat peste doi trei ani. AVETI mare grija cum depozitati aceste hainute si cum ii le dati sa le poarte.

Foto: www.rvcommunitycenter.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *