infiintare firma

(P) Infiintare firma simplu și fără birocrație – Fabrica-de-firme.ro

Multi meseriasi sau comencianti priceputi se gandesc cu nemultumire la faptul ca lucreaza pentru patronii lor desi ar putea sa infiinteze propria firma si sa lucreze pentru ei, mai mult de-atat sa isi angajeze membrii familiei si sa le ofere un loc de munca bun celor apropiati.

Cunosc astfel de firme in care sunt angajati aproape toti membrii familiei si toata lumea este fericita fiindca ei se straduiesc sa munceasca foarte bine ca afacerea sa fie profitabila.

Ai curaj si tu fiindca esti un muncitor capabil si te pricepi si la capitolul organizare! Stiu ce te tine pe loc: prejudecata ca nu vei reusi niciodata sa infiintezi o firma sau un SRL, dar nu uita ca exista o firma serioasa care se ocupa de infiintarea firmei tale sau a unui SRL la comanda!

Profesionistii de la Fabrica-de-firme.ro iti pun la dispozitie pe site-ul lor oficial informatii privind acte necesare infiintare firma SRL si in afara de lista dosarului complet se ofera sa faca toate drumurile la institutii cu actele tale, iar peste cateva zile sa iti puna in mana dovada ca activitatea ta se poate derula legal.

Pentru infiintarea unui SRL trebuie sa le pui la dispozitie specialistilor de la Fabrica-de-firme.ro urmatoarele acte: 3 nume alese pentru societatea ta, cartea de identitate a proprietarului si asociatilor si copie de pe dovada de proprietate.

Sa zicem ca iti doresti un PFA gandindu-te ca se obtine foarte usor si costurile de infiintare sunt mai mici. Tot de la Fabrica-de-firme afli acte si costuri infiintare PFA si tot lor le poti pasa sarcina, fiindca stiu exact ce au de facut, au experienta si sunt cunoscatori ai legislatiei in vigoare si furnizori onesti de servicii.

In cazul in care doresti sa alerge la Camera de Comert si la toate institutiile si tu sa primesti numai actul doveditor al infiintarii, va trebui sa le pui la dispozitie: cartea de identitate a ta, dovada de proprietate a sediului professional, atestate care sa dovedesca pregatirea ta in domeniul pentru care soliciti PFA, specimen de semnatura si procura notariala pentru consultantul care se ocupa de infiintare in locul tau.

Fii curajos si documenteaza-te si in ceea ce priveste inregristrare marca OSIM fiindca este posibil sa inovezi domeniul in care lucrezi si trebuie sa te bucuri de roadele muncii tale. Inregistreaza marca reprezentativa si brevetele sa ai exclusivitate asupra lor sau sa ti se plateasca, daca vor dori sa le foloseasca si altii!

foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *