Beneficiile tiparului digital – tipografia Global Print

Capacitățile unice și nivelul îmbunătățit al calității imprimării digitale au făcut acest proces un instrument important pentru comercianții de corespondență directă. Tehnologia de imprimare digitală oferă câteva avantaje distincte. Înțelegerea acestor avantaje este importantă pentru agenții de publicitate care doresc să maximizeze rentabilitatea.

Folosirea unui tipar digital reprezintă un proces relativ nou în istoria tipăririi. Există multe beneficii ale tiparului digital și modul în care puteți utiliza imprimarea digitală ca parte a strategiei dvs. de marketing, precum:

 • Spre deosebire de tipărirea offset, un tipar digital imprimă direct din fișierul digital trimis la un tip de jet de cerneală, laser sau alte tipuri de imprimante digitale.
 • Folosirea tiparului digital poate fi mai puțin costisitoare și mai puțin consumatoare de timp pentru a produce lucrări scurte.
 • Este mai ușor și mai puțin costisitor să efectuați modificări de ultimă oră la o lucrare de imprimare sau să imprimați mai multe variante.
 • Pregătirea fișierelor poate fi mai puțin complicată pentru cei care nu cunosc metodele de imprimare comerciale.
 • Cu un tipar digital calitatea imprimării este superioară.

În primul rând, imprimarea digitală permite întreprinderilor flexibilitate în ceea ce privește cantitatea de imprimări pe care le pot comanda. De multe ori, întreprinderile comandă mai multe imprimări decât vor avea nevoie și mai mult de 30% din comandă este risipită. Cu imprimarea digitală, puteți avea capacitatea de a comanda cantități specifice nevoilor dvs. și puteți alege dimensiuni personalizate.

Un tipar digital oferit de tipografia Global Print utilizează în mod eficient dimensiuni standard, greutăți și tipuri de hârtii, astfel imprimarea digitală poate fi o opțiune foarte bună.

Cu un tipar digital puteţi imprima aproape orice:

 • Publicarea cărților
 • Imprimare broşuri
 • Afișarea postere
 • Imprimare cărţi vizita
 • Imprimare full color
 • Imprimarea cărţi poştale
 • Imprimarea fotografiilor
 • Imprimare în format mare

Întreprinderile pot primi rapid comenzile și pot fi siguri că produsul final va răspunde așteptărilor lor. Comenzi cum ar fi broșuri sau solicitări de cărți de vizită de ultimă oră pot fi plasate și primite în doar câteva zile.

Dacă faceți publicitate unor produse care au schimbări frecvente ale specificațiilor, probabil că veți dori să evitați să păstrați un inventar mare al broșurilor sau al cataloagelor de vânzări. Imprimarea digitală permite agentului de publicitate să facă reîncărcări ieftine, cu specificații și fotografii actualizate.

Cu un tipar digital veţi avea imprimări de înaltă calitate care pot fi utilizate pentru practic orice produs său proiect. Spre deosebire de presele tradiţionale folosesc plăci polimerice pentru a transfera cerneală pe materiale, presele digitale folosesc puncte de cerneală pentru a recrea o imagine dintr-un fișier digital. Procesul este foarte similar cu modul în care funcționează imprimanta desktop.

Cu ajutorul unei tipografii precum Tipografia Global Print, creaţi o legătură personală care se poate dovedi a fi de neprețuit. Astfel, fiecare piesă tipărită poate fi personalizată pentru a fi mai atractivă pentru persoana care o primește, conducând în cele din urmă la raţe mai ridicate de răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *