Inainte si dupa iulie `07

Sti……incep asa Pentru ca imi imaginez acest „dialog” ca fiind o discutie din una in alta intre doi prieteni.  Ma simt ca am cu adevarat prieteni cand ii simt alaturi de mine fara sa scoata un cuvant si simt prin ce am trecut, dar totusi au fost alturi de mine fara sa isi doreasca expres sa ma schimb si sa fiu la fel ca inainte…m-au aceptat asa cum am fost eu…chiar daca diferit si totusi mai trist mai monoton si mai plictisitor.
Totusi le multumesc si celor care in aceasta perioada au incercat cu tot dinadinsul sa ma faca sa zamBesc…asa au inteles ei sa ma ajute. In felul lor tin/tineau  etc la mine. LE multumesc celor care m-au facut sa traiesc din plin: sentimente trairi clipe nemaintanlite……viata mea schimbandu-se la 360 de grade in ultimul an. Un an 2007 blestemat si norocos…Pentru mine viata va fi inainte de acest an si dupa. A insemnat atatea schimbari incat nu mai ma recunosc …decat in esenta mea….sunt diferit si totusi incep sa ma apropii cu bucurie de ce am fost.
PROBAbil cei ce nu ma cunosc personal nu stiu despre ce vorbesc si se gandesc la ce fel de evenimente concrete ma refer. Dar asta nu conteaza cu adevarat, conteaza esenta din spatele unor evenimente..conteaza copilul bogdan, pustiul ce s-a maturizat si ce incearca in fiecare zi sa ramana copil.
Va multumesc tuturor ce a-ti facut ceva pentru mine in acest ultim an.
PS: iar sansa de a face zi de zi la radio if „neata viata’ pentru mine a insemnat si inseamna f mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *