Game over :ngr 1 year

Pana la 17 ani, cica esti bezmetic rau de tot, nu sti de capul tau, pe ce lume te afli si ce dracu cauti .Pana in 24, din punct de vedere psihologic te numesti „adult tanar” si iti cauti drumul, te maturizezi. Nu sti daca sa te apuci de munca, sa stai sa o freci pe banii parintilor, daca sa iti faci o prietena sau sa stai cu vagabonzii. Daca iti faci o prietena, nu mai poti sa stai cu vagabonzii ca: „ne e bine”, nu e de bine.
Daca sa te apuci de droguri sau te bautura. Pana la urma, trebuie sa iti gasesti drumul tau, bun sau rau. Trebuie sa te resemnezi si sa renunti la toate astea, ca sa te ineci in conventii. Nu poti sa te apuci de bautura si sa nu iti pese de nimeni si sa te autodistrugi si sa te intrebi cine o sa te planga cand o sa mori, nu poti sa stai pe marginea lacului si sa bei pana nu mai poti.
Nu poti sa te imbeti SI sa nu mai te duci la munca pt ca iti place sa o arzi cu vagabonzii si la 35 cum o faceai la 19. Nu poti, pt ca o sa-i faci sa sufere pe cei din jurul tau….si totusi e viata ta, e un joc. Un joc care il traiesti, un cerc in care alergi si poate iti place, cei dragi te urmaresc si ametesc. Nu poti, nu poti, nu poti sa faci toate astea….si totusi a trecut un an blestemat de cand ai facut-o: iarta-ma pentru tot ca si eu te iert!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *