Imi e greata…..si imi vine sa vars pe ea de politica


Cand vad afisele acestea imense de pe pereti care imi intind mana si imi promit ca „romanii cei multi” vor avea mai multe simt ca inebunesc. Anca Boagiu, Ludovic orban, Gabriel Oprea, Anghel iordanescu si altii, nu imi mai amintesc numele lor. Toti imi fac greata cand imi promit ce au mai promis de atatea ori: ca nu vor mai dormii( am vazut azi pe net un banner sub forma: noi muncim nu dormim) Ba da, voi dormiti mereu pentru noi, adica nu faceti nimic si munciti mereu pentru voi.
Asta e realitatea si de aceea imi vine sa vars pe voi, sa va bag in wc si sa trag apa peste toti pentru a aduce niste politicieni din orice alta tara, poate pentru banii aia multi pe care ii primiti veti face si ceva pentru romani. vine votul. E tragic ca dreptul ce mi-a fost dat cu sange tanar la revolutie nu mi-l pot exercita pentru ca nimeni nu mi-a atras atentia sa ii retin numele. Si apropo de texte obosite acest slogan electoral plictisit l-am regasit pe blogul lui nastase. Ai vazut ceva mai gretos pe ziua de azi?

6 comentarii

  1. Ce e mai sinistru e ca nu mai sunt doar ei, ci si hiene tinere si infometate, crescute in „filosofia” de viata a lui Nastase, Iliescu, Berceanu, Hrebe. Si sunt mult mai rai si mai periculosi, ca nu au nici inhibitiile vechilor vremuri, nici „dosare”. Asa ca vai de noi! Dar te poti duce la vot. Si strici votul cu doua shtampile. Sa stii ca macar ai facut ceva.

  2. Din pacate, sau din fericire am asistat la o scena de propaganda politica cu niste tineri lingai prin jur si mi-a fost rusine ca-s din aceiasi generatie cu mine. Multa bafta si multumesc pentru vizita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *