Ilinca Vandici a dat cu bata-n cireasa de pe tort

In editia difuzata de Prima Tv in aceasta seara am vazut cum lui  Ovidiu Lipan Tandarica ia sarit tandara, atunci cand Ilinca Vandici a facut o gluma mai nesarata.

Dupa ce artistul muncise o zi intreaga pentru a le pregati celor 3 invitati o masa de zile mari, aceasta ii spune Dl Lipan : mai bine va apucati de par (nr decat de felul intai) gluma ce nu a fost gustata de acesta si ia atras atentia asupra acestui lucru.

Sincer,  genul acesta de persoana cu o atitudine superioara fata de tot si toate mai trebuie coborata uneori dintre norisori, chiar daca aceasta nu-si da seama

3 comentarii

  1. O cretina mai mare ca mine. Mai mult nu spun. Proasta a scos porumbelu pe gura si tot ea se dadea ranita si ofensata. Numa basini in capul ei sec.

  2. Ilinca Vandici si multi altii nu au voie nici macar sa respire, daramite sa faca „glume” in prezenta unui OM cum este Ovidiu Lipan Tandarica. Daca nu stie sa se poarte macar ar fi trebuit sa aiba intelepciunea sa taca si totul ar fi fost ok. Felicitari pentru emisiunea „CIREASA DE PE TORT” deasemenea felicitari si Dlui Horia Virlan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *