Hyperion isi bate capul cu integrarea stdentilor pe piata fortei de munca

HyperionDincolo de o diploma, dincolo de cunostinte si informatii acumulate in timpul facultatii,  ai nevoie de un job, ai nevoie de un loc de unde sa iti castigi banii. De multe ori apar probleme din lipsa de comunicare intre institutii de invatamant si marii angajatori. E de apreciat o initiativa a unei universitatii care isi propune acest lucru. Programul „Modelling the New Europe” – Program masteral în Guvernanța Economică lansat de Universitatea Hyperion a fost lansat sâmbătă, 14 iunie 2014.

Modelling the New Europe

Obiectivele specifice ale acestuia, se numără dezvoltarea curriculară a unui program masteral în „Guvernanţa Economică Europeană”; crearea şi dezvoltarea reţelei „Modelling the New Europe” cu sprijinul actorilor relevanţi (universităţi, mediu de afaceri, autorităţi publice etc.); promovarea inovării şi îmbunătăţirea capacităţii Universităţii Hyperion din Bucureşti de a susţine dezvoltarea economică şi socială; extinderea oportunităţilor de învăţare. Cei 210 studenți din grupul țintă vor beneficia de servicii îmbunătăţite de documentareşi acces la informaţie prin crearea unei biblioteci virtuale „Modelling the New Europe” şi a unui Centru de documentare, bursă în valoare de 500 RON/lună

„Ceea ce veți câștiga din acest proiect este pe termen lung și important pentru cariera voastră”, a încheiat domnul Sever Spânulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *