hainute iarna copii

Hainute de iarna pentru copii-Ce cumparam

Atunci cand vine anotimpul rece dam o cautare prin sifonier, facem cateva probe cu cel mic si constatam invariabil in fiecare an ca iau ramas hainele mici. Ne referim la hainele de iarna, desigur – in contextul in care suntem in prag de iarna. In acest sens cautam o solutie online si cautam de zor haine iarna copii – si facem un top al celor mai bune oferte pentru cei mici. hainute iarna copii

Haine iarna copii – recomandari

Trebuie sa tinem cont neaparat atunci cand suntem in cautare de haine iarna copii ca „cel mic” creste foarte repede- astfel se motiveaza de ce hainutele cumparate anul trecut nu ii mai sunt bune. In acest context trebuie sa rezistam isptei si sa nu ii cumparam pentru sezonul rece haine iarna copii de 10 feluri. Am vazut parinti care le cumpara celor mici ; trei geci pe iarna, patru perechi de cizme, unul de ghete. O sa imi spuneti ca au bani. Sa stiti ca nu toti, insa au dezvoltat ideea ca cel mic „trebuie sa aiba” sau ” lasa sa ii cumpar ce nu am avut eu”. Este o greseala din punctul meu de vedere. Mai bine ii cumparati haine de iarna mai putine, insa mai de calitate.

Haine iarna copii impermeabile- cred ca este important pentru sezonul rece sa ii cumparam copilului o haina prin care nu trece ploia, zapada. De multe ori cei mici racesc  foarte repede pentru ca se uda, iar hainele oricat de groase ar fi daca s-au udat, rolul lor a disparut in esenta de haine iarna copii. 

Hainute de copii din bumbac

Stim cu totii ca cei mici pot fi de multe ori sensibil. Achizitia de hainute pentru copii de calitate ar trebui sa fie o prioritate. Personal sustin idee ca mai bine mai putine haine, dar de calitate decat multe hainute iarna copii din plastic. Acest tip de material sintetic are dezavantajul ca nu tine cald si este si incomod.

Hainute de copii de firma 

Personal nu sunt un adept al cheltuielilor exagerate, mai ales ca hainutele pentru copii au de multe ori preturi la un nivel asemanator cu cel pentru adulti. Este adevarat ca cei mici – influentati tot de parinti – vor si ei sa fie la moda si sa poarte hainute de copii de o anumita firma. Am vazut ca sunt hainute de copii cu branduri precum; Nike, Diadora, Disney, Adidas sau Hello Kityy

Nu mereu sunt preturi exagerate, insa pentru mine cred ca este important ca cel mic sa aiba hainele potrivite pentr usezon, sa gasesc mereu in sifonier hainute curate si potrivite cu anotimul – ca tot vorbim de  haine iarna copii – decat ce brand are hainuta in cauza. Personal as investi mai mult in educatia unui copil in defavoarea unui anumit brand de hainute sau incaltaminte, insa fiecare procedeaza asa cum considera de cuvinta.

In mod cert un cadou fain pentru copii este reprezentat de hainute, din pacate nu mereu o nimeresti cu haine iarna copii – asa cum mi s-a intampalt mie. Din fericire acam poti sa le dai si retur in 10-15 zile, asa cum am facut eu si am cumparat ulterior ceva mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *