Despre frumusete si respectul de sine

De multe ori femeile spun: „Ne facem frumoase pentru noi” – nu pentru ei – a se citi barbatii. De multe ori o femeie are dreptate; se aranjeaza astfel incat sa nu arate „mai putin bine ” decat concurenta ei, se aranjeaza pentru ego-ul ei.

In esenta tot pentru „exterior” se aranjeaza, nu de alta dar o face in special atunci cand isi propune sa iasa din casa 😀

Aparat de epilat cu ceara – suferinta pentru frumusete ?

Oricat de putin intruzive ar fi modalitatile de aranjare, indiferent ca vorbim de aparat de epilat cu ceara sau de un simplu „vopsit” trebuie sa recunoastem ca ne supunem unui mic / mai mare efort. Ceea ce trebuie remarcat este ca avem o vointa de fier in a adopta tratamene de infrumsetare, iar femeile sunt „campioane” la acest aspect.

 Cu toate ca se aranjeaza pentu ele – in esenta lupta se duce tot pentru barbati 😀 Ca sa NU arate mai bine decat posibile contracandidate. Fie ca vorbim de aparat de epilat cu ceara sau de o mini sesiune la coafor femeile respecta un cod genetic care le spune ca trebuie sa fie frumoase pentru a fi atractive.

Frumusetea – arma clasica a femeilor

Femeile tin mult mai mult decat barbatii la modul in care arata, asta pentru ca secole la rand „aspectul fizic” si modul in care arata a fost principala arma a femeilor in lupta pentru supravietuire, indiferent in ce sens ne referim. Astazi femeile moderne acorda o mare importanta aspectului fizic si tratamentelor. Ma refer in special la femeile tinere si cu precadere la cele din zona urbana.femei

Pielea fina si un zambet – Ce te atrage la o femeie ?

Pielea fina, tenul curat, un chip luminos reprezinta in mod cert accesorii extrem de atragatoare. Pentru un chip luminos si o atitudine pozitiva o femeie trebuie sa isi alunge din minte si suflet acea doza de ranchiuna dobandita prin educatie si formare. O femeie intelegatoare, pozitiva si care accepta ca un om nu trebuie cucerit si slefuit va fi o femeie fericita. Din pacate unele femei vor sa-si schimbe barbatii dupa chipul si asemanarea lor, in schimb uita ca doi oameni trebuie sa se atraga reciproc pentru lucrurile care ii unesc.

 De ce se uras femeile ?

Sunt unele femei care se misca extrem de repede si au invatat trucruri de infrumsetare, detin tot felul de aparte de masaj, creme hidratante, solutii naturiste sau un aparat de epilat cu ceara. Toate aceste accesorii le ajuta sa isi valorifice mult mai bine frumusetea. Femeile se uras intre ele – se spune – tot din pricina barbatilor 😀 Femeile se urasc pentru ca unele reusesc sa se aranjeze intr-un mod mult mai chic si atragator decat altele, chiar daca nu merg la salonul de infrumusetare. Totul tine – asa cum am spus si in titlul articlului- de respectul de sine si pasiune pentru infrumusetare. Puteti obine – doamnelor si domnisoarelor – aceleasi efecte ca si la salonul de cosmetica utilizand spre exemplu solutii naturiste pentru tratamentul parulu deteriorat, a matretii sau o piele fina cu un aparat de epilat cu ceara. Totul tine de documentare si grija pentru aspectul fizic.

www.colormaker.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *