Hai Hui ..descoperind Romania

binder bubi sighisoaraCu siguranta merita sa descoperim Romania, merita sa ne cunoastem tara in care traim si sa ne descoperim pe noi insine in natura; sa ne lasam prada timpului care trece aiurea. Personal nu am vizitat foarte mult din tara noastra, dar mi-as dori sa pot face acest lucru mai des. Daca trebuie sa raspundem la intrebarea : „Ce locuri mi-au placut” ? voi raspunde toate. Da, toate locurile mi-au placut.

Cum iti alegi hotelul unde vei fi cazat? binderbubisighisoara

Atunci cand cautam ofertele de turism o facem in functie de o serie de factori: Ne place sa fim alaturi de multi oameni sau ne place sa fim cazati intr-o pensiune mica, ne place sa fim cazati in centrul statiunii sau in inima paduri…ne permitem stele sau margarete ?

Indiferent ce imi permit, imi place sa vizitez locuri cu impact pentru sufletul meu, pentru energia mea. Am vazut  – in poze- hotelul BinderBubi Sighisoara si imi place…imi place stilul, imi place tot ce imi aminteste de trecut si istorie si mai mult decat atat mi-as dori sa merg sa vizitez Sighisoara, pentru ca nu am avut pana acum ocazia. Hotelul este realizat in stilul care defineste Sighisoara,  o cetate incarcata de istorie. Hotelul amintit imi pare o fortareata…dar una moderna in care esti tratat cum se cere pentru cele 5 stele 🙂 Daca este sau nu asa, inca nu stiu.. dar sper sa aflu cat mai curand si sa va spun si voua. foto: binderbubisighisoara.ro

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *