Evaziune pe paine

Gigi Becali arestat ca a rapit niste hoti, hotii acestia au fost retinuti abea peste o luna de la data retinerii lui gigi. Masini furate, masini gasite, abandonate. Bani multi, prea multi bani platiti pentru rascumpararea acestora.
Retele foarte bine organizate, existente de teritoriul Bucurestiului. Cardasia BGS – Politie, fapt evidentiat de o filmare aparuta in presa,. Vorba lu` Badea: „Politia este cel mai mare clan mafiot”. Iar mai presus de astea se gaseste cate unu sa te bage la puscarie ca i-ai dat o palma unui bibilistroc de oras, sau ca l-ai injurat de masa. Iar ca sa ma conving ca meseria de politist este de multe ori, pentru multi o mimare a actului muncii va spun ca trec foarte des dinspre Obor spre Sos Fundeni, deplasandu-ma pe Sos Colentina.
Acolo sunt zeci de persoane care vand evaziune fiscala pe paine.Vand facturi fiscale false.
Si le merge, si le marge destul de bine, din moment ce se inmultesc ca pitzi pe la tv. Nimeni nu se autosesizeaza, nimeni nu-i baga in seama. Zici ca e tara nimanui, pentru ei politia nici nu exista.
Se pare ca nu exista

Un comentariu

  1. Bogdan, sunt ani de zile nu spun unul sau doi spun de multi ani avand in vedere ca sunt plecata de 11 ani din Bucuresti… de cand se vand facturi false pe la Europa si nu numai.Dupa cum am spus sunt altii ce omoara i-si bat joc de copii.Ori le da anii cu suspendare ori ii scot pe cautiune si becali ca si-a facut dreptate singur nu-i da nici macar cu suspendare parerea mea e ca traim mai ceva ca in jungla sau se vede clar ca mafia nu e decat cei ce ne conduc si nu numai in Romnai ci peste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *