EPILARE DEFINITIVA

Epilarea definitiva este eficienta?

Epilare definitiva este o tendinta ce a aparut in lumea tratamentelor cosmetice si de ingrijire personala in ultimii ani, mai precis in ultimii 10 ani a inceput sa se vorbeasca tot mai mult despre ea. In acelasi timp au aparut mai multe oferte pentru epilare definitiva pe piata. Este adevarat ca tehnologia a aparut ceva mai devreme, dar asa cum se cunoaste in marketing aparitia unui nou produs / serviciu nu este similara cu „boom-ul” in piata al acestuia.EPILARE DEFINITIVA

Epilarea definitiva este pentru tot restul vietii ?

Atunci cand spunem epilare definitiva ne gandim la faptul ca nu vom mai avea nevoie de acest serviciu pana la finalul zilelor. Ceea ce nu se cunoaste cu siguranta este daca acest procedeu are efecte pe termen lung sau ar fi vorba chiar de o epilare definitiva. Nu se cunoaste cu siguranta acest lucru pentru ca au trecut prea putini ani de cand a inceput sa fie folosita pe scara larga aceasta tehnologie.

Care este procedura epilarii definitve ?

Sunt convinsa ca multe dintre dvs sunt interesate care este procedura efectiva a eilarii definitive. Trebuie precizat ca prin intermediul caldurii este distrusa radacina firului de par iar acesta ar trebui sa nu mai apara. Spun ar trebui pentru ca nu stim daca peste doua zeci si cinci de ani nu o sa mai reapara 😀 Epilarea se realizeaza in mai multe etape, pe sedinte, dat fiind faptul ca firul de par are si el un program de crestere 😀 In general pentru a avea rezultate bune in procesulde epilare definitiva trebuie sa lucrati de zor alaturi de specialistul dvs intre 6 si 12 sedinte .

Daca ne referim la preturile pentru epilare definitva acestea pot varia foarte mult, de la 200 de lei pana la peste 2100 de lei. In functie de partile corpului supuse epilarii.

Aparate epilare definitiva

Spre surprinderea mea am vazut ca exista mai nou si aparate de epilare definitva ce au preturi de la 679 ron un aparat Silkn Glide si pot fi utilizate chiar de dvs acasa pana la – epilatoare profesionale ce sunt destinate saloanelor ce au preturi chiar si de 74 900,00 Lei .  Spre surprinderea mea am vazut ca exista si barbati care sunt preocupat de aspectul lor suficient de mult incat sa apeleze la serviciile de epilare definitiva. Daca in unele cazuri este de inteles, fiind vorba de barbati cu par in excens in special pe spate, atunci cand vine vorba de un barbat cu un nivel de pilozitate normal imi este destul de greu sa inteleg motivele pentru care si-ar dori sa apeleze la epilarea definitiva. In esenta sunt femei care apreciaza un barbat cu par 😉 deisgur nu vorim de excese.

Motivele ce determina o femeie sa apeleze la epilarea definitva

  • Este mult mai comd sa parcurga acest drum o sigura data. Stim toate ca intr-o lume atat de agitata cateva ore pierdute la salon pot da batai de cap
  • Este mult mai estetic . Sunte femei care au „aprte” de pilozitate in exces pe maine si pe fata, iar procedura epilarii nu le iese mereu foarte bine.
  • Este mai iefin o sigura data, nu ?

FOTO: dimyth.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *