Doi liceeni din Iasi au luat aurul si argintul la olimpiada internationala de geografie

Doi elevi ieseni au luat medalia de aur si de argint a olimpiadei internationale de geografie, care a avut loc in Polonia, intre 15 – 21 septembrie. Vladimir Rumleanschi a castigat medalia de aur si Mircea Rosca, medalia de argint.

Vladimir este elev in clasa a XI-a la Colegiul National din Iasi. Mircea Rosca, absolvent al Colegiului Emil Racovita a luat medalie de argint. Coordonatorii celor doi olimpici au fost profesorii Cornelia Fiscutean si Valerian Dragu.(sursa:http://hotnews.ro)

Aceasta era stirea prezenta pe hot news. Interesant mi se pare ca putini din mass media au preluat-o. Noua ne place sa o vedem pe Sexy braileanca cum isi arata tatele precum vaca „mulga” si ne place „sa ne radem” cand o auzim cum rage ca un bou pe camp(ea zice ca interpreteaza o piesa)
Domnule Madalin Ionescu de ce nu ii aduceti si pe cei doi elevi? Dragi producatori tv, nu vi se par interesanti? Noua ne plac laturile, ne place sa ne balacarim in public.
C. Maruta a fost obligat sa se curvasareasca cu fratii dolanescu pentru ca pro-ul sa nu fie batut de Antena la fundulet. In loc sa gandeasca un format menit sa atraga publicul….dar pe cine sa atragi ? Oamenii seriosi muncesc. šŸ™

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *