Descarcarea energiei negative ..la birou

Descarcarea energiei negativeDe cate ori nu ai avut in minte urmatoarea imagine: iti iei calculatorul, il duci pe balcon  si incepi sa dai cu picioarele in el ? sau iti pui niste ochelari de protectie si incepi sa il dezmembrezi de zor cu ajutorul unei bate ? Dincolo de faptul ca o sa pari – pentru unii – un tip “rau “ o sa fie o buna modalitate de a te elibera de stres. ..de stresul de la munca generat de multimea de sarcini ce te asalteaza sau calculatorul de doi bani ce functioneaza ca un trabant de la remat 😀 In mod cert ar reprezenta o modalitate fun de a ingropa aceste “pc-uri” scoase din uz.

Ai acasa un calculator mai bun decat la firma ?

Fie ca ne vine sa credem sau nu, aceasta este o realitate. Multe firme au calculatoare atat de proaste incat nu functioneaza decat cu Windows Xp, iar daca deschizi o pagina web si word-ul in acelasi timp, au clacat. Care sunt efectele ? Se munceste mai greu, cu mai putin spor si cu mai multi nervi. Oamenii devin frustrati si nu ii poti “folosi” la adevarata lor valoare. De aici mi-a venit idée cu un loc special amenajat pentru distrugerea pc-urilor la munca. Stiu sigur ca nu e noua, o americanca a avut idée sa infiinteze “camera furiei” unde oamenii frustraţi îşi pot descărca nervii prin distrugerea unor obiecte cu ajutorul unei bâte de baseball, scrie Gandul (Foto: Gandul )

2 comentarii

  1. Cel mai aiurea lucru de facut, sa-ti lasi angajatii sa foloseasca calculatoare foarte slabe.

    In ziua de astazi componentele sunt foarte ieftine, un setup cu un dual-core si 2 gb de ram este sub 1000 lei.

    Nu inteleg la ce se gandeste angajatorul cand ii ofera angajatului o sabie samurai si se asteapta sa tunda iarba ca o masina de tuns.

  2. ai dreptate andrei, insa facem economia intr-o parte si pierdem in alta, tipic. macar sa iti amintesti aceste vorbe cand vei ajunge patron 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *