Cum sa agati gagici bune?

Am tot intalnit pe net anunturi/articole/recomandari despre cum agati, cum sa-ti faci iubita sau cum sa-ti recuceresti dragostea pierduta. Oameni care te indeamna sa fii intr-un anumit fel, sa simti conform unui sablon si sa actionezi ca atare. Poate functioneaza, poate e cea mai miraculoasa reteta de agatat, poate vei avea din nou in bratele tale cea mai geniala femeie pe care ai avut-o vre-o data.

Dar nu ai fost tu acolo…..a fost altcineva……a fost un rol. Atunci cand vei vrea sa fi tu…sa-ti dai jos masca invatata de pe net/ de la prieteni vei recunoaste fata de tine ca cel ce a facut cucerirea aceea nu ai fost tu si poate te vei intreba… Cum ar fi fost daca erai tu ?  Bucuria pe care o resimiti cand esti tu nu se compara cu nimic, iar dragostea adevarata pe care o cauti este atunci cand poti sa fi cu acel cineva…. cine  esti tu cu adevarat.

Deci, sfatul meu….nu-ti dori sa fi cine nu esti….fii tu…asa cum esti…natural, sensibil, penibil….cu gulerul stramb…pentru ca  cine iti doresti sa te iubeasca cu adevarat te va iubi asa cum esti tu.

Sau pote ca iti doresti sa agati gagici bune doar pentru nevoi de scurta durata, ce nu au nicio legatura cu ce am batut eu campii aici….dar din pacate la capitolul acesta nu am fost nicio data expert :))

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *