Incredibil, nu o sa-ti vina sa crezi cum face bani CRBL

Titlul acestui articol este un cal troian. Ma folosesc de acest „stil de presa” tabloid pentru a te atrage pe pagina. Pagina de facebook, de ziar, de site cu video. La fel am facut si eu, la fel face si el. Care el ? CRBL 😉crbl m-a dezamagit

Oamenii din online au inteles ca gloata   masa de utilizatori de internet „muşcă” aceste stiri. Sau non stiri, sau exagerari ale unor fapte banale prin titluri senzationale. De multe ori stirile nu au treaba cu titlurile si invers.

Daca pana nu demult artistii erau suparati pe „ziaristii” de bazar ( tabloid ) care redactau stiri false sau care, rastalmaceau realitatea, iata ca acum unii dintre artisti s-au gandit sa monetizeze „masa” de pe facebook prin „metode” similare presei.

CRBL si-a tras site de video sharing

Artistul – pe care il simpatizez in afara acestei situatii – si-a lansat un site de video sharing ce se numeste chiar asa: www.crblvid.com, iar pagina de facebook a lui a devenit sursa de trafic pentru acest site. CRBL are pe aceasta pagina peste 1,2 mil de like-uri. Acest lucru inseamna din punct de vedere statistic ca respectiva pagina ii poate aduce zilnic un trafic de cateva mii sau zeci de mii de unici / zi – depinde de multe aspecte.

Artistul si-a angajat ( presupun) si o echipa de social media care se ocupa de „stilizarea” mesajelor motivationale si a imaginilor + a textelor. Frecventa postarilor este  „ca la carte”, din ora in ora. Un pic cam mult, daca ma intrebati pe mine.

CRBL si pagina de facebook. Unde greseste artistul ?

Este doar o umila parere. Sa nu te superi pe mine. Te apreciez si ti-am spus-o atunci cand ne-am vazut personal. Scriu aceste idei doar pentru a prezenta o alta perspectiva.

CRBL este un artist. Oamenii au dat like pentru muzica lui, pe de-o parte, iar pe de alta parte pentru faptul ca a fost imaginea Vodafone si astfel a capitalizat „imagine”. Postand in acest stil oamenii ce fac parte dintr- o anumita categorie de public vor privi cu nedumerire ceea ce se intampla cu CRBL in online. Unii poate sunt dezamagiti. Se vor intreba: CRBL vrea  ii ia locul clasicului Tony Poptamas ? 

Personaj care are succes pe facebook dar este luat in „baza” de toata lumea. Oare CRBL isi doreste sa isi discretiteze imaginea, sa si-o murdareasca prin astfel de titluri ? Sa isi ia la misto fanii prin redirectionarea lor catre site-uri fantoma cu produse false ?

Ce poate pierde CRBL pe termen lung prin tabloidizarea paginii de facebook  ?

  • Ii poate alunga de pe pagina sa de facebook pe acei fani interesati cu adevarat de muzica lui si nu de postari motivationale si filmulete incredibil(e) de banale.
  • Se poate discredita in online prin faptul ca a „sarit gardul” dinspre muzica spre „new media” de tip tabloid.
  • Poate  alunga  marile companii cu privire la o posibila colaborare de publicitate. De ce ? Simplu 😀 cine ar vrea sa faca o campanie serioasa pe o pagina de fb cu pisicute, citate motivatioale si video-uri incredibile ? Mai mult, imaginea artistului ar putea fi afectata si dpvd muzical prin rostogolirea unei idei prin care artistul este ironizat pentru ce face in online.

Postari semnate de CRBL pe facebook

Are doar 3 ani și face SENZAȚIE pe internet. Vocea ei este DE-A DREPTUL COPLEȘITOARE! Când i-am văzut și privirea am TRĂIT o emoție PUTERNICĂ!

Video aici

 

Fanii intreaba:

Popîrţac Alex Ca ti.a spart Tony Poptamas contu de pui postari d-astea

Eduard CRBLAre legatura cu intrebarea
sau asa
Au vrut să facă un dans al mirilor ieșit din comun și au realizat ceva EXTRAORDINAR! I-am urmărit cu mare drag!
Acest copil cerea oamenilor un foc pentru a-și aprinde țigara, iar la un moment dat cineva i-a oferit o lecție GENIALĂ!
Cel mai probabil 90% din postari sunt facute de echipa. Totul cu rigurozitate. Problema se pune daca merita banii castigati ? Merita riscul. Poate ca Edi nici nu isi da seama ca sustine prin acest site tipul de presa fara substanta, site-urile incredibile. Site-urile ce cauta „viralul” cu orice pret, chiar si acolo unde el nu exista.

CRBL, Merita  ? 

Prabil ca DA. Atunci sa nu te miri atunci cand vei citi intr-un „tabloid” o „stire” de 2 lei despre tine. Castiga si ei un ban gramada.
Titlu de pe CRBL VIDEO
Medicii le-au spus că unul dintre copii este MORT! Lacrimile lor nu mai puteau fi stăpânite… O asemenea durere este de NEIMAGINAT! În momentul în care l-au luat în brațe a avut loc ceva INCREDIBIL!

Drepturile de autor

Daca consideri ca ti-au furat un clip trebuie sa le dovedesti ca este al tau si ei il vor inlatura de pe site in 10 zile.

Indicarea operei sau materialului original care a fost contrafăcut;

 

Indicarea materialului care încalcă drepturile, inclusiv informații privind locația specifică a materialului care trebuie eliminat de pe site-ul Companiei, cu suficiente detalii, astfel încât Compania să poată găsi și verifica existența acestuia,

 

Informații de identificare a persoanei care anunță Compania de această încălcare a drepturilor de copyright, incluzând adresa, numărul de telefon și o adresă de e-mail.

Cum face bani CRBL cu acest site ?

Simplu, sunt prezente pe site zeci de reclame „la produse de doi lei” din http://adnow.com/ sau din google adwords, reclame ce sunt banate de site-urile serioase pentru ca fac reclama la produse mincinoase, de multe ori pacaleli mizerabile. Aici intervine problema de moralitate. CRBL gireaza cu imaginea lui acest site, iar la randul lui acest site se foloseste de fanii artistului pentru a le vinde produse care nu si-au dovedit eficienta si au parte de site-uri obscure de prezentare.

Spre exemplu, la ce face reclama CRBL

Una dintre recloame ne trimite catre un site cu numele ELLE ( LE-AU FURAT SIGLA SI numele ) site care se numeste  http://imprssn.com/

si  are titlul:

Vedeta Eurovisionului: Polina Gagarina a slăbit 40 kilograme!

Articolul ne spune ca – ” Jur că nu am folosit nimic în afară de acest produs! (Râde). Cafeaua Verde

Acest site este o minciuna totala, are sectiuni precum

6 comentarii

  1. Salut, Nu cred ca ii e greu din muzica. Probabil un „om de bine ” i-a dat ideea cum sa monetizeze like-urile adunate de pe vremea cand era imaginea Vodafone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *