Cu Proctoline.ro scapi rapid si fara dureri de hemoroizi

Exista hemoroizi interni si hemoroizi externi, iar lucrul cel mai linistitor il reprezinta vestea ca avem o clinica ultraspecializata in aceasta boala si in Romania.

Proctoline.ro are o experienta de 25 de ani in tratarea hemoroizilor de orice fel cu succes, iar succesul se concretizeaza in:

-planul personalizat de tratament pentru fiecare pacient care apeleaza la personalul medical de aici, sa isi trateze problemele. In centru atentiei sta binele pacientului si clinica respecta acest principiu 100%.

-folosirea metodei eficiente de tratament hemoroizi externi, clinica oferind prin intermediul specialistilor bine pregatiti interventii variate pentru diferite stadia ale bolii, dar si diferentiate in functie de localizare: hemoroizi interni sau externi.

-interventii fara frica si fara durere. Aici pacientii sun tratati cu maxima empatie, sa nu se teama de interventii.

-recidiva este eliminata 80-90% datorita interventiei precise.

Accesul la tratare hemoroizi externieste simplu , iar programarea se poate face online, prin intermediul formularului de contact si nu ia mai mult de 5-8 minute. Poti face programarea si telefonic, daca iti place sa comunici in acest mod mai mult.

Inainte de programare, trebuie sa stii ca in tara noastra exista 14 clinici in diferite orase din tara si toate au medici merituosi, care participa la cursuri si congrese si sunt la curent cu tot ce apare nou pentru tratarea hemoroizilor. Este mai simplu sa alegi cea mai apropiata clinica de domiciliul tau. Cele 14 filiale pot fi gasite in: Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Iasi, Craiova, Oradea, Targu-Mures, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamt, Tulcea, Ramnicu Valcea si Vaslui.

In cazul in care doresti informatii despre interventiile prin care scapi de hemoroizi, le gasesti pe site. Descrierile metodelor moderne de tratare a hemoroizilor externi sau interni sunt prezentate atat de minutios, incat pacientul afla exact in ce consta interventia, dar si cat este ea de dureroasa.

Introducerea metodelor noninvazive in tratarea hemoroizilor inseamna un progras real, fiindca multi pacienti se tem de cutit intr-o zona atat de delicata.

Programul clinicii este destul de lung: de luni pana vineri intre orele 8-20, iar sambata intre 8-12. Dupa cum vedeti, orarul le permite si bolnavilor din provincie sa ajunga la timp la clinica.

Clinicile prezentate mai sus trateaza hemoroizii, fisurile anale si fistule perianale si a fost prima care a introdus in Romania metodele ultramoderne de tratare a hemorizilor.

Este de asemenea reconfortant sa se stie ca pagina virtuala de prezentare a clinicilor este securizata la cel mai inalt nivel, astfel ca datele care vi se cer sunt complet securizate, dupa cum va este pastrata si confidentialitatea.

La prima vizita, pacientul beneficiaza de un control serios si se face planul de tratament.

Clinicile prezentate mai sus fac interventii asupra hemoroizilor de gradul 1, pana la cei de gradul 3-4. De asemena va puteti programa pentru tratarea fisurii anale simple sau cornice, operarea polipilor anali.

Multe dintre explicatiile de pe site sunt completate de videoclipuri de prezentare ca oamenii sa inteleaga mai bine.

Hai, programeaza-te acum si lasa frica si rusinea, fiindca daca nu te ocupi in stadiul incipient, complicatiile apar si nu mai pot fi tinute sub control!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *