Clasa a III-a, o noua etapa a copilariei

Clasele de scoala generala sunt foarte intense pentru toata lumea. Copiii descopera lucruri noi si isi insusesc informatii ce le vor fi de folos in anii ce vor urma. Tot ceea ce se invata in clasele mici constituie temelia intregii activitati academice de pe parcursul anilor de studiu.

Acum incep sa se formeze preferintele si fiecare copil incepe sa isi arate ce aptitudini are. Unii vor prefera matematica, altii vor prefera limba romana, sau vor avea o inclinatie deosebita spre limbile straine, ori se vor dovedi adevarati artisti si isi vor construi o cariera de succes in acest sens. De aceea, manualele joaca un rol important in dezvoltarea si educatia celor mici.

Academic School Childern E-learning Geography Concept

Una din clasele importante este clasa a III-a. Deja cei mici, pe langa temele pentru acasa, incep sa dea teste tot mai aprofundate din cunostintele acumulate in acest an de studiu. Fie ca este vorba despre materiile de baza sau despre stiintele naturii, informatia este din ce in ce mai cuprinzatoare.

Insa cu manuale clasa 3 si culegerile specifice acestui an, totul va fi mult mai simplu. In ajutorul celor mici, a invatatorilor si a parintilor vine acum librariadelfin.ro cu cele mai bune carti specifice acestui an de scoala, dar si pentru celelalte clase.

Pe langa manuale, cum spuneam, mai sunt si alte carti interesante, ce vin in pentru completarea cunostintelor copiilor. De exemplu, una din cartile educative pe care multi invatatori ar trebui sa o propuna inca de la clasa a III-a este Educatia financiara. Banii pe intelesul copiilor.

Aceasta carte face parte din setul de auxiliare curriculare (manual si caietul elevului) pentru disciplina optionala Educatie Financiara. Aceasta carte este realizata in conformitate cu programa scolara de Educatie Financiara, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.

Este o carte pe intelesul copiilor ce si-a propus ca prin informatiile pe care le prezinta sa ii faca pe cei mici sa asimileze mai bine rolul si importanta banilor si a insitutiilor de credit in contextul economiei de piata.

Pentru ca tot este vacanta de vara, cei mici ar trebui sa aiba si un caiet de vacanta special precum cel de Limba si Literatura Romana, Matematica si Stiinte ale Naturii.

Acest caiet face parte din Colectia FB si este in conformitate cu manualele alternative in vigoare. Se adreseaza tuturor copiilor de clasa a II-a, purtandu-i intr-un univers plin de informatii interesante si utile. In carte sunt povesti si exercitii de comunicare in limba romana, matematica si stiinte ale naturii.

Grafica din interiorul cartii este una extrem de atractiva, iar jocurile si varietatea exercitiilor fac aceste caiete extrem de placut si usor de utilizat. Cei mici vor avea astfel o modalitate placuta de a recapitula materia invatata de-a lungul anului scolar, intr-un mod cat se poate de placut, fara a se simti stresati sau presati de efectuarea exercitiilor.

Invatatorii si parintii pot alege ceea ce cred ca este mai indicat pentru copii, iar librariadelfin.ro le va pune la dispozitie orice carte dorita, la preturi fara concurenta.         Comanda si tu acum cele mai bune culegeri si manuale pentru clasa a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *