Acceseaza un credit rapid de la Idea Bank (P)

Din ce in ce mai multe persoane care isi doresc sa achizitioneze o masina sau un obiect de valoare iau in calcul contractarea unui credit. Aceasta reprezinta cea mai simpla si la indemana modalitate atunci cand nu ai banii necesari si nici ajutorul financiar din partea apropiatilor.

bani

Multe cunostinte au obtinut credite rapide de la banca la care au un cont bancar deschis prin care isi primesc si salariu, astfel ca au scapat si de problema platii, pentru ca banii se deduc direct din cont in mod automat.

Am analizat si eu ofertele de pe piata si am descoperit ca Idea Bank a lansat proaspat doua oferte interesante pentru creditele de nevoi personale, Idea::selfie si Idea ::fast credit, care iti permit sa atasezi si o asigurare de viata, valabila pe toata perioada creditului oferita in parteneriat cu Aegon Romania.

Aceasta asigurare acopera riscul de deces sau invaliditate permanenta totala a asiguratului ca urmare a unei boli sau al unui accident. Suma asigurata reprezinta valoarea creditului, iar aceasta descreste pe durata imprumutului, ramanand egala cu valoarea soldului creditului la data producerii evenimentului. In cazul unui eveniment nefericit, indemnizatia de asigurare este suportata de catre Aegon Romania.

Pentru a contracta un astfel de credit, trebuie sa ai cetatenie romana, sa ai peste 18 ani si maxim si 65 de ani (sau sa nu depasesti varsta de 70 de ani la finalizarea perioadei de creditare), sa inregistrezi venituri din: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din strainatate, venituri din profesii liberale, iar daca esti navigator, varsta maxima pentru a contracta un credit este este 50 – 55 de ani.

Suma minima de acordare pentru un Idea::selfie credit este de 10.001 de lei iar suma maxima este de 120.000 lei si beneficiezi de una dintre cele mai bune oferta de dobanda, incepand de la DAE 7,52%. Pe de alta parte, Idea ::fast credit permite imprumuturi obtinute in aceasi zi, rapid in sucursale, incepand de la 1.500 lei pana la 10.000 lei.

Daca doresti sa accesezi unul dintre aceste credite, poti aplica direct online de pe site completand un formular, sau mergand la una din unitatile bancii, ori si mai simplu trimitand un SMS cu tarif normal la 1710 cu cuvantul „selfie” sau «fast » si vei fi contactat de un reprezentant al bancii.

foto: www.cnn.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *