Up for Love – O Comedie tare- cu mesaj

O comedie tare Up for Love. Titlul original Un homme a la hauteur

Este un film despre diferentele care se vad. Despre perceptie, reguli si „gura lumii”. Totul spus cu umor intr-un scenariu placut construit. Un scenariu ce iese din sablonul filmelor americane. Apropo, este un film frantuzesc ce a fost lansat in luna mai 2016. Scenariul este construit in jurul diferentelor de inaltime dintre cele doua personaje principale.

O comedie tare- Un homme a la hauteur

Personajul interpretat de Jean Dujardin este arhitect, bogat, simpatic si …mic de inaltime. El asista la o disputa dintre o blonda frumoasa si partenerul ei, ce are loc la terasa. Blonda pleaca in fuga si isi uita telefonul.

Arhitectul recupereaza telefonul si o suna pe fix pentru a-i inapoia telefonul mobil. De aici si pana ca cei cei doi sa inceapa o relatie nu mai este decat un pas…sau o saritura din avion la 1,2, si 3 :))

Recenzie Un homme a la hauteur

Cu toate ca vorbim de o comedie, o comedie tare, esenta acestei productii cred ca este legata de mesajul pe care a vrut sa ni-l transmita autorul. Oamenii leaga relatii de multe ori in functie de cum ii judeca ceilalti, de cum ii privesc. Drama blondei apare atunci cand el o intreaba „cat timp mai are  de gand sa il tina ascuns?”.

Pentru ca DA, ea il tinea ascuns. Ii era rusine sa fie vazuta cu un pitic de aproape 1,40 cm, in contextul in care ea era o tipa foarte inalta. Chiar si mama ei il vede ca avand un „handicap”…care se vede. In esenta, filmul nu lasa mesajul profund sa se vada in prim plan, ci doar printre randuri. Comedia de situatie este cea care ne captiveaza si ne face sa spunem la finalul celor aproape 100 de minute ca ne-am petrecut un timp placut.

Finalul nu vi-l spun, insa este unul clasic si asteptat de toti. Un homme a la hauteur, comedia frantuzeasca despre care v-am povestit mai sus are nota 6,3 pe IMDB. Titlul in engleza este Up for Love.

Up for Love recenzie

foto sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *