Fizica Pentru Copii, o poveste captivantă pentru cei mici

Trebuie să recunoaştem, copiii de astăzi sunt mult mai isteţi decât am fost noi la vârsta lor. Asta se datorează şi accesului mult mai uşor la informaţii pe care îl au şi a varietăţii de canale de unde pot afla aceste lucruri. Zeci de posturi TV dedicate lor, mii de aplicaţii pentru tablete şi telefoane şi foarte multe cărţi frumos colorate. Însă uneori toată această varietate de informaţii nestructurate pot stârni confuzie în mintea celor mici. De aceea este important rolul părinţilor. Ei trebuie să-i îndrume pe cei mici pe acest drum al cunoaşterii cu sens și rost.

„Fizica Pentru Copii” este o carte excelentă pentru cei mici, dornici de a cunoaşte lumea în care trăim. Este o carte pentru copii care reuşeşte să-i familiarizeze cu conceptele elementare din fizică într-o manieră amuzantă. Rolul acestei cărţi este acela de a deschide apetitul copiilor pentru cunoaşterea lumii înconjurătoare şi nu în ultimul rând, acela de a fi plăcută de părinţii ce o vor citi.

Carte pentru copii cu o poveste captivantă pentru cei mici

Pe scurt, este vorba despre aventura unui melc simpatic de grădină, foarte curios din fire, care porneşte pe drumul cunoaşterii lumii din care face parte. Şi ca în orice călătorie, i se alătură şi tovarăşi de drum! Vreo trei furnici, câţiva şoricei, un iepure, o pisică şi doi peşti, toţi dornici să studieze fizica. Ba chiar şi un elefant, care, după cum toată lumea ştie, sunt foarte înţelepţi pentru că vor să cunoască ei totul și nu le scapă nimic! Dragi copii şi părinţi, toţi aceşti buni prieteni va aşteaptă cuminţi în paginile cărţii care a apărut pe piaţă de câteva zile să vă înveţe lucruri noi despre lumea din jurul vostru!

Carte educativa pentru copii

„Fizica Pentru Copii” este o primă carte pentru copii care face parte dintr-o serie a Editurii Basarabii Media menită să popularizeze ştiinţele în rândul celor mici. La elaborarea acestei cărţi au participat un profesor de fizică şi un ilustrator, Cristi Belgun şi Veronica Iani. „Fizica Pentru Copii” se poate comanda direct de pe site-ul editurii Basarabii Media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *