Cavaler Premium

Bautura cavalerilor moderni

Asa cum cavalerii de odinioara mergeau la taverna satului, si in ziua de azi barbatii raman fideli acestei traditii. Dupa o zi lunga de munca, cel mai placut moment este sa te revezi cu prietenii de o viata, discutand evenimentele zilei. Bautura care face ca conversatia sa curga, este noul brandy Cavaler Premium de la Scandic Distilleries.Cavaler Premium

Acest brandy, dupa cum o spune si numele, este o bautura alcoolica de calitate, ce poate fi savurata alaturi de prieteni, la festivitati.

Cavaler Premium este o bautura cu aroma de brandy, destinata celor care sunt siguri pe gusturile lor si doresc o tarie cu caracter, dar, in acelasi timp, rafinament si finete in gust.

Brandy-ul Cavaler Premium a fost lansat in anul 2018 si este comercializat in sticle de 500ml si 2L.

Acest brandy de calitate poate fi consumat simplu, on the rocks, shot sau sub forma unor cocktailuri. Cavaler Premium nu este destinat doar barbatilor, ci si doamnelor, care se pot delecta cu aceast brandy fin.

Cavaler Premium

Cavaler Premium ramane o bautura cu tarie dar in aceealsi timp versatila, ce poate fi savurata dupa bunul plac al consumatorului. Plus ca pretul este cu siguranta pe placul tuturor: 15-20 de lei.

Aceasta bautura este noua in catalogul Scandic si cu siguranta va fi apreciata de catre cunoscatorii de bauturi tari. Cavaler Premium este un brandy cu 28% alcool, aceasta fiind cantitatea ideala pentru a fi consumata fara niciun adaos sau cu lamaie ori gheata.

Desi Cavaler Premium ramane o bautura foarte accesibila, atat in varianta de 500ml sau 2L, trebuie consumata cu moderatie, deoarece abuzul de alcool nu este benefic pentru organism. De asemenea, aceasta bautura nu este recomandat pentru persoanele care nu au implinit inca varsta de 18 ani.

Cavaler Premium este bautura cu caracter pentru barbatii care stiu ce vor de la viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *