camioane

(P)Nu trebuie sa astepti sa iti pui la punct o firma performanta de transporturi!

Nu cu mult timp in urma, in cazul in care iti doreai o masina noua pe care sa o ridici direct din fabrica erai trecut pe o lista de asteptare si in cazul cel mai fericit o aveai dupa cateva luni. In prezent daca dispui de capital iti poti pune la punct oricand doresti o firma performanta de transport marfa intern si international fiindca ai de unde cumpara camioane MAN in stare perfecta de functionare si la preturi rezonabile. Producatorul german parca le-a gandit special pentru soselele noastre cu denivelari si pentru incarcatura grea.camioane

Pe site-ul oficial al distribuitorului de camioane se afla in stoc: cap tractor, camioane si semiremorca.

O flota auto trebuie sa contina insa masini de marci diferite, iar detinatorul ei va putea face diferenta intre performantele diferitelor marci de camioane. Detinatorii spun ca MAN produce camioane foarte rezistente, dar pe locul intai in topul vanzarilor de profil din lume se afla camioane Volvo produse in Suedia si vandute in toata lumea. Acesta marca te asigura ca  in cazul in care doresti sa vinzi camioanele si sa desfiintezi firma, camioanele Volvo se vor vinde ca painea calda.

Volvo zboara in sensul bun al cuvantului pe autostrazi bine intretinute, dar si pe drumuri neasfaltate aproape dezafectate si pe jumatate acoperite cu apa. In cabina sa conducatorul auto are tot confortul si in  ciuda dimensiunilor uriase se conduce usor.

Evident ca nu poti pretinde ca detii o flota auto de calitate superioara daca nu ai si camioane Scania rezistente si confortabile si ele.

Un Scania R360 LB6X2MNA cu 741 000 de kilometri la bord costa 30 000 de euro, un pret foarte avantajos avand in vedere ca banii acestia pot fi dati pe un autoturism de lux.

Cu autocamionul in stare perfecta de functionare se amortizeaza investitia rapid fiindca un transport international este bine platit, pentru anumite produse vorbim de tarife de 1 euro/kilometru la distante de sute sau mii de kilometri.

In cazul transporturilor interne (relocari, transport marfa) se plateste si stationarea mai mare de 60 de minute.

Pentru fiecare ora de stationare in plus preturile difera de la 50-100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *