Caterinka…..sa vezi ce inspira poza asta

Poza aceasta a fost vizualizata pe site-ul nostru de catre una dintre ascultatoarele noastre si am primit pe idul de mess: radioifnet urmatoarea descriere haioasa si ciudata pentru mine in acelasi timp. Oricum a fost haios sa ma vad prin ochii altora, interesant sa citesti o parere atat de sincera si de caterinca in acelasi timp.

Va reproduc descrierea:
„Ai o fatza de carpato-danubio semi gay-banbuist-metrosexual-papushel-fitzoshel.
La prima vedere…. imi pari un papushel exact cum am zis,….funny de felul tau,cu mare incredere in tine(desi nu ar trebui sa ai chiar atata) .
Putin narcisist…..esti printzes…… iar daca nu te duci la pensat si la epilat si nu iti faci unghiile cu lac mai ai o sansa
Si putin influentabil si afemeiat.

O da………si esti  si ambitios iar findca esti capricorn esti cu „coarne” inseamna ca esti si incapatanat si zapacit  plus ca esti plin de rabdare cand vrei si esti constiincios in ceea ce iti place, dar detasat in multe.

E da interesanta descriere a mea ….acum in ce masura e asa sau nu asa…….nu puteti sti decat daca ma cunosteti.
Acestea reprezinta doar niste supozitii care mi s-au parut interesante ……si intr-o masura unele au legatura cu realitatea de aceea le-am postat …..iar altele mi-au parut pur si simplu haioase, cum ar fi cea cu papuselul
5 comentarii

  1. Din cate vad eu aveti ascultatori si dintre cei cu puteri paranormale.In cazul asta „ascultatoarea”cu pricina de la prima vedere inca poate sa faca o descriere destul de precisa(nu stiu cat de adevarata)a ta.E clar,cu ea nu e de joaca.Stie ca esti „funny”ai poate prea multa incredere in tine,influentabil,afemeiat etc etc.Ia-ta deci cat de multe poate sa spuna o poza:))).Incuiati-va cele mai ascunse ganduri si sentimente pe care le aveti caci ia-ta cineva le poate totusi deslusi:D.Mama Omida a murit!Traiasca Mama Omida!!

  2. ..imm da tare ..traiasca mama omida ..parerea mea e ca ar trebuii arse pe rug vrajitoresele astea :)))

  3. Bogdanel…mancate-ar tata de talentat…papushel mik :D:D:D esti tare ce sa mai! tine-o tot asa…Ramai tanar…

  4. poate inspira multe..pacat ca nu reflecta realitatea,,,:)) poza e mult mai buna…bv lui sergiu,,pt poza..:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *