Castiga o vacanta pe saptamana in paradis

Oau!:D ce tare..daca cumpar DERO ajung in paradis. Partea proasta pentru „oamenii” de la DERO si de la agentia de ADV care au gandit aceasta campanie e ca in anul 2010 e prea devreme pentru paradis.
Singurele pt care ar reprezenta un punct de interes „vacanta de vis in paradis” ar fi octogenarele plictisite de viata si speriate de criza :))
Exagerez….cand spun ca e exagerata formularea sloganului publicitar?

2 comentarii

 1. Da,exagerezi.
  Daca iei Dero poti sa il folosesti la spalat. Daca vrei, poti sa participi si la concursul asta. Nu te costa mare lucru in plus – doar un sms.
  Nu e niciodata prea devreme pentru o vacanta, fie si in 2010. Spui ca vacantele in Caraibe sunt doar pentru octogenare plictisite de viata si speriate de criza, nu vrem sa te contrazicem.
  Postul tau este construit pe aparenta neintelegere a diferentei dintre sensul propriu si sensul figurativ al unui cuvant. Nimic rau in asta.
  Dar se poate si mai bine.
  Exageram?

 2. Corect….cel ce a realizat sloganul s-a gandit la sensul figurat al cuvantului. Eu cand l-am vazut pe un banner imens m-a amuzat si m-am gandit la sensul propriu……e adevarat poate am fost un pic rautacios….Le doresc bafta tuturor participantilor šŸ™‚

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *