Campanii bloggeri;Craciunul bloggerilor la blogawards (p)

Craciunul Bloggerilor 2015, campanie cu premii totale in valoare de peste 5000 lei, ale carei sponsori sunt: Scutecila, Allview,FlorideLux, Starshiners, Just4Girlssi Dwyn.

Bloggerii sunt invitati sa-si puna in valoare creativitatea prin participarea la 6 campanii cu teme diverse si atractive.

campanii bloggeri

bog awards
campanii bloggeri

Bloggerii inscrisi in Campania Craciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Clasamentul concursului Craciunul Bloggerilor 2015 se realizeaza in functie de media notelor obtinute de fiecare participant de-a lungul concursului la campaniile individuale din Craciunul Bloggerilor si a notei obtinute inurma articolului de promovare.

Premiul cel mare va fi acordat bloggerului cu nota finala cea mai mare la finalul evenimetului.

Foarte important: Oricand te-ai inscrie, ai sanse la premiile fiecarei campanii individuale. Punctele sunt valabile doar pentru premiile Clasamentului Craciunul Bloggerilor 2015. Detalii aici

foto: thisweekinphoto.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *