Cabral omul si intalnirea cu Das Kaskaval

Pe Cabral l-am descoperit cu adevarat pe net. Il stiam de la tv, dar dupa ce l-am descoperit “ca om” prin intermediul cuvintelor am inteles ca merita sa prezinte/ produca alceva in media. Cand am aflat recent vestea ca va prezenta o emisiune estivala in acest an m-am bucurat. E pe filmul lui 😉 Il citesc frecvent pentru ca emite idei si transmite triari, incearca sa schimbe oamenii prin puterea exemplului, dar fara a face un act de bravura din asta. Vibreaza pozitiv si iti da aceasta energie fara sa vrei, intr-un fel sau altul este un ragga man online si cultiva aceste valori.cabral

Cabral ma enerveaza..

Atunci cand e plecat in vacanta , cand nu are inspiratie sau timp…pentru ca nu mai scrie pe blog. Glumesc 😀

Cabral si intalnirea cu cititorii

El a facut deja cateva intalniri cu cei care il citesc, iar in acest an a ales sa ne vedem la The Institute Cafe alaturi de sotia sa si Matei – actorul care joaca in clipul lui Sore si dar si in spotul Das Kaskaval. Atunci cand vine vorba de un brand multi oameni sau bloggeri privesc suspicios intalnirile. Numai ca aici a fost vorba de o intalnire intre prieteni, chiar daca multi dintre cei prezenti nu se stiau intre ei. Cabral era ‚liantul’ …si oamenii au inceput sa comunice natural, fara tablete..chiar daca le aveau in fata. De multe ori comunitatea unui blog / site se stie doar online, iar atunci cand vine vorba de o intalnire fata in fata lucrurile nu mai sunt atat de usoare. Eu eram unul dintre cei 4-5 baieti prezenti, restul…numai domnisoare. Deh,…Cabral a vrut sa aiba un peisaj frumos in jur si nu a vrut sa-i facem concurenta ) Atat cat am stat eu Cabral a mancat bataie la avioane, am interactionat, am ras, am poestit.
Indiferent de prilej….e fain sa te intalnesti
Un prilej prin care intalnesti oameni faini este o bucurie pentru mine iar interactiunea cu oameni care au pasiuni similare cu noi ne fac sa stim cine suntem, unde suntem si sa primim un feedback si prin cuvinte 😉 Din pacate pentru mine nu am putut sa stau mult…:( dar a fost fun ca in drum masina alergam ca o „rata” cu aparatul in spate, o puna in mana si aveam o fata disperata ca intarzii. Domnisoara imi striga: O sa ajungi…o sa ajungi )

Despre Das Kaskaval

Acest brand este nou pe piata si a ales sa comunice intr-un mod fun si asta nu face alceva decat ca mesajul sa ajunga mult mai usor la cumparatori. La evenimentul de joi seara a fost invitat si actorul care a jucat in spoturile Das Kaskaval si asta spre ‚deliciul” domnisoarelor prezente. Au facut si o aplicația Das Kaskaval pe facebook care m-a distrat de minune 😀 chiar daca am mancat bataie la greu. Am gustat si din cascaval si mi-a placut. In ultimele luni mi-a adus colegul Vladut de la Comarnic ceva natural si nu am mai cumparat din magazin, dar acesta pot sa spun ca are un gust care ma duce cu gandul la faptul ca a vazut laptele la viata lui. Daca am mancat natural..recunosc un produs bun. Din pacate multe produse industriale sunt straine de materia prima de baza. Din ce mi-a povestit Cabral, Das Kaskaval vine în trei variante: Proaspăt, Semi-maturat și Maturat. Adică la 15 zile de maturare, 30, respectiv 60 de zile.

Despre eveniment a scris si Cabral aici si in mod cert a pus si cateva poze 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *