Femeile fara machiaj ? blog fashion, Stil Pozitiv

Blog fasihion
unica.md

Ce ar face femeile fara machiaj ? O intrebare ce mi-a trecut print minte in contextul in care multe reprezentate ale sexului frumos petrec multe ore.. dar multe ore in oglinda cu aceasta ocupatie. Femeile apeleaza la machiaj pentru a-si ascunde micile imperfectiuni si nu neaparat ca isi doresc sa fie mai frumoase decat „rivalele” lor.

Femeile fara machiaj 

Femeile care petrec ore in sir in fata oglinzii sunt acele care isi doresc ca atunci cand ies pe strada sa o faca in cea mai buna forma…cea mai buna „varianta” a lor sa fie in spatiul public. In acest context consider ca daca nu ar fi existat  machiajul cu siguranta ca femeile ce au inclinatii pentru frumos si adora sa se ingrijeasca, aranjeze cu siguranta ar fi gasit alte metode sa se faca „frumoase”. Chiar daca spun ca „o fac pentru ele” cu siguranta le pasa de ce spun oamenii, de gura lumii, de modul in care sunt admirate sau nu. in acest context femeile isi doresc sa faca diferenta, sa se diferentieze de alte persoane. Exact asa se intampla si  acum…chiar daca toate persoanele au – aproape – aceleasi informatii doar unele femei reusesc sa foloseasca metode eficiente pentru a fi frumoase. Aici stiu ca intervine discutia legata de bani….insa  de multe ori pentru a fi frumoasa e nevoie de tratamente naturiste putin costisitoare, insa aplicate eficient.

Blog fasihion StilPozitiv.ro

In mod cert desspre toate aceste subiecte veti afla de pe cel mai nou blog de fashion din Romania. o gramada de sfaturi utile, despre care merita cu siguranta sa aflati. Traieste, iubeste, experimenteaza

Foto: unica.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *