Bicicleta cu cristale de 80.000 DE EURO

Iar am sa vorbesc despre bogatie, despre diferentele intre cei care au prea mult si cheltuiesc bani pentru lucruri si obiecte ce au preturi exorbitante si cei care nu au bani de paine.

O companie scandinava a lansat o bicicleta ce este placata cu aur de 24 de carate şi încrustată cu cristale Swarovski. Costa 80 de mii de euro si s-au realizat doar 8 bucati. Cei care doresc isi pot cumpara si un suport pentru a o expune, nu de alta dar trebuie sa fie putin prost sa te plimbi cu o bicicleta de aur pe care ai dat atatia bani si mult mai prost sa o cumperi.
Nu stiu dar cred ca e problema mea. da, sigur e problema mea cu „bolnavii” care dau o galagie de bani pentru lucruri complet nefolositoare. Dar paote nu imi dau eu seama cat de folositoare sunt. probabil atunci cand ai bani de nu sti ce sa faci cu ei, te straduiesti sa faci investitii ce le poti vinde pe ebay in cazul in care activele tale bancare nu mai fac doua parale. Asa cum este cazul acum prin state.
Dar in fine lumea e plina de nebuni……..si eu fac parte dintre ei cu siguranta :))

2 comentarii

  1. Stii care-i faza cu astia de prin state,is cam avari sa castige cat mai multi bani si cu ocazia asta ies si in evidenta pe plan international cu „tampeniile” inventate de ei.Dar poti fii sigur k un exemplar din cele 5 va aparea si la noi,achizitionat de vreun bogatasi din asta care nu are ce face cu banii.Sincer iti spun,am ajuns la concluzia k cei cu bani multi sunt si putin cam „dusi”,si sunt exemple cu sutele de la noi din tara,cu obiecte care sincer nu stiu la ce le folosesc dar ei au dat o avere pe ele(bn acum avere pt noi si maruntisi pt ei),k la banii ce ii au aceste sume li se par neinsemnate de vreme ce ii cheltuiesc pe nimicuri.
    Asta este ,am ajuns la concluzia k la noi au bani numai cine nu stie sa-i cheltuiask,si unii derabia traiesc de azi pe maine.

  2. ce sa zik ai dreptate mircea ..sunt perfect deacord cu tine ….e o lume nebuna nebuna de tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *