Alo, alooo domnu` unde mergeti?

Ca sa vezi faza…..merg ieri la medic pentru consultul periodic(am uitat sa va spun, sunt alergic) si intru lejer si ma indrept spre cabinet(aveam programare obtinuta cu greu) iar din spatele meu o voce tipa disperata:
” Aloo, aloooo domnu unde mergeti?”
– La medic(raspund eu lejer
-Pai trebuie sa va faceti fisa- imi spune donsoara bodyguard-
– Stiti am fisa, raspund eu
-Atunci trebuie sa imi lasati buletinul si sa va dau cartela

Ce sa imi daiiiiiii???? zic eu. Ei bine fiecare usa din spital se deschidea cu ajutorul cartelei magnetice. Si sa vezi tu babutele cum trageau de usi cu cartela in mana, iar cum tataitii injurau de toti sfinti ca nu se deschideau usile si mormaiu in barba: ” asta ne trebuia noua”. Si sa vezi cum intrau toti ca oile in tarc cand venea unul ce stia „sistemul”.
Cineva mi-a explicat: ” Lasa ca e bine domne ca nu mai intra tiganii ca sa fure gentile asistentelor si sa faca scandal prin spital”
Oare crezi ca asta ii opreste pe hotii de genti sa intre in spital? sau pe tiganii cu rude bolnave sa penetreze sistemul??Eu nu ced.
Ci cred ca e o veche metoda de a cheltuii banii publici a managerului, avand un comision gras pentru asta. O metoda veche aplicata de un alt om intr-un alt loc. Atat.
Cum comentezi? Ai mai intalnit si tu situatii similare? Da-i in gat.

Un comentariu

  1. Salut!ma numesc radoi mihai si imi place felul in care scrieti si blogul de asemenea.Ma gandeam daca ati vrea sa facem un link exchange.Blogul meu este http://www.niggeridinvisoi.blogspot.com . Daca vreti va rog frumos sa ma anuntati prin mail(radoa_ZA_master@yahoo.com) sau printr-un comment pe blog la mine.Daca nu vreti ma scuzati de deranj!o zi buna in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *