Alegeți hale metalice – Frisomat

Elementele prefabricate asigură o calitate ridicată la un preț scăzut și scurtează timpul de construcție. Oţelul este cel care are cel mai bun raport greutatea-transport. Datorită profilării la recee al oțelului, elementele de construcție din oțel sunt produse în secțiuni și dimensiuni mai mici şi asamblate la faţa locului. Datorită sistemului Mecano, prefabricare de înaltă precizie, halele Frisomat se pot adapta nevoii clienților atât în ceea ce privește funcționalitate (spațiu interior, căi de acces, opționale), cât și din punct de vedere estetic. Iar daca la aceste aspecte adăugăm timpul scurt de montaj și eliminarea pierderilor (timp, materiale) pe șantier, rezultă o alegere foarte avantajoasă față de sistemele constructive clasice.

Designul structurilor metalice este proiectat conform legislației în vigoare, la fel ca și clădirile din beton armat. Calculele se fac în funcție coeficienții de încărcare . În plus, acestea sunt mult mai puțin expuse la sarcini exterioare cum ar fi un cutremur, deoarece sunt considerabil mai ușoare decât betonul armat. Acest lucru crește semnificativ rezistența la cutremure în comparație cu structura din beton armat. O hală metalică poate avea destinații multiple: spațiu de depozitare, producție, fermă, atelier, service auto, birouri, sală de sport. Desigur fiecare destinație necesită integrarea elementelor specifice: izolație în plus în cazul birourilor sau spațiului de producție, înălțimi și deschideri libere mari în cazul depozitelor, materiale agrementate cu rezistență sporită la acțiunea mediului coroziv în cazul fermelor de animale, estetică în cazul birourilor.

Avantajele oțelului pentru o hală metalică

 • Proces de construcție rapid și economic.
 • Procesul de construcție nu este afectat de condițiile climatice.
 • Oferă o eficiență energetică ridicată, cu soluții diferite și economice pentru diferite condiții climatice.
 • Este cel mai rezistent sistem de structuri cunoscut.
 • Răspândire globală
 • Are avantaje unice în ceea ce privește eficiența energetică și aspectele legate de durabilitate.
 • Oferă o mare ușurință și flexibilitate în soluțiile arhitecturale, electrice și mecanice.
 • O hală metalică este durabilă.
 • Design-ul unei hale metalice oferă confort interior și oferă interioare spaţioase.
 • O hală metalică nu afectează calitatea mediului și a vieții sociale.
 • Minimizează consumul de apă și de mediu minim în timpul construcției și reduce riscul de contaminare a apei și a apei subterane.
 • Materialul reciclabil este de 90% sau mai mult.

Proprietăți ale structurii oțelului

Oţelul permite producția fără erori și fără deteriorări. O hală metalică poate fi construită oricând, timp de 365 de zile ale anului, în toate condițiile meteorologice, permite gestionarea durabilă a construcțiilor.

Elementele sistemului asigură protecția împotriva coroziunii prin metoda de zincare. Designul oferă o gamă largă de materiale, flexibilitate și estetică.

În același timp, în conformitate cu sistemele tradiționale, grosimea pereților este în anumite standarde, economisind în placarea exterioară. O hală metalică este mai ușoară decât alte sisteme de construcție. Acest lucru are avantajul de a avea performanțe ridicate la cutremure.

Oţelul reduce timpul de construcție cu instalare rapidă și ușoară. Astfel, permite reducerea cheltuielilor indirecte. Exista mai puţini oameni care muncesc să ridice hala metalică și avantajul finalizării lucrărilor într-un timp scurt. O hală metalică prefabricate nu este una temporară ci de lungă durată, la standarde ridicate de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *