Un student la filosofie scrie mesajul Priveste cerul

priveste cerul

Procuroarea Parisului i-a spus ca ii place ceea ce face si ca ar trebui sa lipeasca afise. El studiaza acum la Paris si viseaza sa practice o meserie banala: sa restaureze mobila. Mesajul lui i-a oprit din drum atat pe bucuresteni cat si pe cetatenii din Paris. Mesajul lui este unul pentru suflet..Cu ocazia zilei de 1 decembrie stirile ProTV i-au luat un interviu.

„Priveste cerul a aparut in viata mea cand am plecat la Paris. M-am trezit singur intr-o societate, as fi vrut sa spun atat de multe oamenilor din jur, as fi vrut sa vad ca si ei au aceeasi pofta de viata, mi-am dat seama ca multi dintre ei n-au timp sau nu-si acorda timpul sa se gandeasca la chestiile astea sau considera ca au chestii mai importante de facut si s-au tot angrenat asa pana au ajuns la societatea in care traim astazi si nu gasesc o cale de scapare. Sunt in ruptura cu spiritul lor, cu istoria lor, in ruptura cu ei insisi”, spune autorul mesajului„Priveste cerul”.

„Cel mai mult mi-au placut reactiile copiilor. Se uitau, cautau ceva sus, am vazut oameni care se opresc imediat, se uita in sus, nu gasesc nimic, apoi isi dau seama ca nu e nimic de gasit. Doar o cautare continua pe care trebuie sa o avem, oamenii in varsta inteleg mai bine. Nu neaparat ca scrii pe pereti, dar mesajul”, mai spune artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *