Sunt un ipocrit…iertati-ma, dragi mondeni :D


Sunt un ipocrit, un ipocrit cu „I” mare. Daca as fi singur ar fi bine, dar nu sunt. Daca as fi singurul ipocrit din presa ar fi extra mega super, dar nu sunt. Tragic este ca presa, atat cea scrisa cat si cea audio-vizuala este plina de ipocriti.
Dar, de ce spun asta? Eu in fiecare dimineata vorbesc despre mondeni, si nu despre Bendeac &CO, CI DESPRE iRI, Moni, bahmu, poponet, ursulet, zavoranca, si multi altii. Ii injur, la figurat. Ii „cert” pentru aberatile acestora comportamentale. Trist este ca eu continui sa vorbesc despre ei,inseamna ca avem nevoie de ei. Ei fac un circ media si noi am devenit consumatorii circului prestat de acestia. Trist este ca daca „circul” are audienta din ce in ce mai mare, multe fete vor sa fie parte a „circului”. Vor sa faca parte din aceasta prostitutie, media si nu numai. Face parte din firea noastra, a omului ce are in sange spiritul badaran si taranesc de a se uita ce chiloti poarta tipa ce sta langa el in masina sau a se benocla la o paruiala in direct, pe strada sau la tv. Suntem cu totii niste ipocriti, ca ne place sa ne uitam, pe de-o parte, iar pe de alta ne dam neste destepti.
Partea buna e ca incerc sa imi spal in fiecare zi „pacatele”.
In emisiunea matinala de la radio if mai inserez si stiri cu adevarat importante, despre oameni care chiar au facut ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *