Stiai ca ?

In lume, se intampla aproximativ 100 milioane de acte sexuale in fiecare zi.

O persoana obisnuita isi petrece in medie 20 160 de minute sarutandu-se intr-o viata.

In India este mai ieftin sa platesti o prostituata decat sa cumperi un prezervativ.

Cantitatea de sperma a unui american obisnuit a scazut cu 30% fata de acum 30 de ani.

Sexul este cel mai eficient mod de relaxare. Din punct de vedere bio-chimic, efectul sau asupra organismului este asemanator celui obtinut in urma consumului de ciocolata.

In timpul sexului, barbatii transpira mai mult decat femeile. Asta deoarece femeile pot regla mai bine cantitatea de apa pe care o pierd.

Prezervativul, fabricat initial din lana, a fost inventat la inceputul secolului 16. Casanova folosea prezervative de lana.

Sexul arde aproximativ 70-120 calorii pentru o femeie de 60 kg, si intre 77 si 155 de calorii pentru un barbat de 80 kg, pe ora.

Impotenta este acceptata ca motiv de divort in 26 de state din SUA.

In anumite tari din Orientul Mijlociu zoofilia este permisa prin lege. Insa barbatilor le este interzis sa manance un animal dupa ce au intretinut relatii sexuale cu el.

85% dintre barbatii care au murit in urma unui infarct in timpul sexului isi inselau nevestele in momentul tragicului eveniment.

Sarutul poate ajuta la prevenirea cariilor. Asta pentru ca saliva in plus ajuta la curatarea gurii.

In timpul orgasmului feminin sunt eliberate endorfine, care sunt analgezice puternice. Deci durerile de cap sunt de fapt o scuza proasta pentru a nu face sex.

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial prezervativele erau folosite pentru a acoperi teava pustii ca sa nu fie deteriorata de apa sarata in timp ce soldatii inotau pana la tarm.

Potrivit psihologilor, pantofii si picioarele sunt cea mai comuna sursa de fetisism sexual in societatea occidentala.

Un sarut timp de un minut poate arde pana la 26 de calorii.

Femeile care citesc romane de dragoste fac de doua ori mai mult sex decat cele care nu citesc deloc.

Este o linie destul de fina intre fetish si fobii – formicofilia este un fetis bazat pe placerea de a simti cum se tarasc insecte mici pe organele genitale. Pe de alta parte, itifalofobia reprezinta teama de penisuri erecte – vizual sau doar imaginativ.

In Guam, exista si barbati fericiti – si anume barbati pe a caror fisa a postului scrie ca trebuie sa se plimbe prin tara pentru a se culca cu virgine. Si sunt platiti bine pentru acest serviciu, deoarece fetelor le este interzis sa se marite fecioare.
sursa: http://ele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *