Despre sistemul CISS sau Cum imprim ieftin

Acum 3-4 ani am vazut la tv intr-un spot tip teleshopping o prezentare a unui sistem ce ne promitea ca vom putea imprima extrem de ieftin prin sistemul de alimentare continuaciss market cu cerneala numit CISS 😀 De felul meu susnt suspicios la reclama primita prin astfel de medii, astfel ca nu am luat-o in seama. Intr-un final am avut nevoie sa gasesc o solutie pentru a imprima ieftin in contextul in care trebuie sa aleg o imprimanta pentru jobul unde eram la acel moment. Am cautat pe net acest sistem si am dat de cei care isi faceau atunci reclama, cissmarket.ro si m-am informat, am citi oferta lor, am cautat pe net si intr-un final am facut acea investitie intr-un ssitem ciss adaptat pentru un multifunctional HP cu fax. De atunci si pana acum am povestit la zeci de oameni de acest sistem cu ajutorul caruia am printat mii de pagini la munca pana cand a cedat imprimanta fizic, scartaia din toate partile dar sistemul in sine era functional. Intre timp nu stiu ce s-a intamplat cu ea pentru ca am plecat de la acel loc de munca. Intre timp m-am intalnit cu un tip caruia i-am povestit de acest sistem atunci si folosea si el o imprimanta similara de 1 an.

Cum imprim ieftin

Ideea e simpla, comanzi o imprimanta de la ei sau o cumperi de la orice magazin, conditia este sa aiba ei sistem pe stoc pentru acel model si te apuci de printat…si printezi..si printezi pana cand te plictisesti. Recent am printat pe a mea Canon mg 5550 peste 1500 pagini color si pot sa spun ca tuburile cu cerneala nu s-a golit. Trebuia sa dau o fuga la oameni sa imi mai iau 100 ml rosu si eventual galben 😀 sa fie. Prin acest articol vreau sa le multumesc celor de acolo care au fost de gasca si m-au ajutat sa imi instalez sistemul pentru acest model de imprimanta ce nu este la indemana oricui, cu toate ca alte modele le puteti instala si singuri acasa.

Ce este sistemul CISS ?

Continuous Ink Supply System permite listarea la costuri reduse. Concret, cerneala nu se mai afla in cartuse speciale, ci in rezervoare externe.Sistemele de alimentare continuă cu cerneală reprezintă o alternativă economică la cartușele de cerneală obișnuite: puteți tipări de până la 20 de ori mai ieftin fără a compromite în nici un fel calitatea printării. Practic cartusele originale sunt inlocuite cu unele care vin cu sistemul ciss ce sunt conectate la niste furtunase cu cerneala aflate langa imprimanta, astfel nu trebuie sa mai umpleti cartusele si sa platiti bani de fiecare data. Dupa mai multe reumpleri cartusele se strica, dar acest sistem are viata muult mai lunga 😀 vorbesc din experienta.

Showroom-ul CISSmarket
Str. Dr. Lister 25, Sector 5, București
Zona Cotroceni, cca. 200m de Piața Operei
Tel. 021-410 54 64 (fix) / 0729 698 537 (vdf)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *