(P)Pierderea unei persoane inseamna intotdeauna suferinta

Daca intr-o zi ar trebui sa ne gasim echilibrul probrabil ca vom fi tentati sa ne spunem ca ne lipseste ceva. Iar daca va ganditi la acele produse materiale sau la cele financiare, ei bine in viata nu se rezuma totul la astfel de lucruri. Mai exact noi suntem cei care schimbam de cele mai multe ori sensul lucrurilor, noi suntem cei care uitam de ceea ce avem nevoie si ne lasam prada a tot ceea ce inseamna material.

Repatriere decedati din Olanda

Si intr-un final noi suntem cei care nu vrem sa recunoastem lipsa cuiva drag, noi suntem cei care cedam deseori in fata tentatiilor si nimic nu pare a fi pe placul nostru. Insa exista un moment cand ne dam seama de toate astea, exista un anumit moment cand ne dam seama ca am pierdut ceva drag pentru noi, pe cineva poate mult mai tanar decat noi si pe care suntem nevoiti sa apelam la o firma ce ofera repatriere decedati din Olanda.

Stiu ca toate astea sunt mult prea aspre, prea dure chiar si pentru un simplu strain, mai ales pemtru o mama. Incercati doar sa va inchipuiti durerea unei mame, durerea ce vine dincolo din interiorul firii. E putin probabil sa intelegeti toata aceasta durere si e si mai putin probabil sa constientizati ce este in mintea si in sufletul unei mame cand isi pierde copilul.

Poate ca intotdeauna viata a fost grea, poate ca nu exista nici o alta metoda prin a uita si cu siguranta nu exista, dar exista acel moment cand te vei impaca… cu cei din jur, cu tine insuti si vei stii ca ai facut totul asa cum a fost posibil, ca ai incercat sa faci pe cat posibil totul perfect. Dar in goana noastra spre perfect avem tendinta sa uitam ca nu mereu lucrurile tin doar de noi si ca intr-un final avem nevoie de ceva mai mult.

Poate ca la un moment dat vom fi tentati sa definim acel mai mult, dar cu siguranta nu vom gasi cuvintele necesare, cu siguranta vom simti mai mult decat vom putea comunica. Totusi este bine de stiut si mult mai usor de suportat pierderea atunci cand iti dai seama ca ai apelat la servicii funerare de calitate si ca, asa cum am mai spus, ai facut totul cum ai stiut si ai putut mai bine.

Cum aceasta durere nu poate fi stearsa cu buretele, poate ca ar fi mult mai important sa ne axam pe ceea ce putem face in numele acelei persoane, ceea ce putem realiza pentru cei din jurul nostru cu gandul la sufletul pe care l-am pierdut. Stiu ca uneori exprimarea este cel putin aspra, daca nu dura, cu atat mai mult daca vine de la persoane de la care ai anumite asteptari. Trebuie sa constientizam acest lucru si mai cu seama sa intelegem ca o pierdere nu este usoara, dar in timp poti face lucruri bune, in semn de respect pentru cel pe care l-ai pierdut.

Foto: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *