Promoveaza ce conteaza, online si offline ..leapsa mea

smile fingers for symbol of social networkAr fi frumos sa existe o campanie media cu numele Promoveaza ce conteaza, o campanie care sa el transmita oamenilor urmatorul mesaj; distribuind un anumit continut in social media pui umarul la cresterea popularitatii acelui mesaj; Daca distribui mesajul „ chiar si fara scoala poti sa traiesti” / poti sa faci bani, aceasta idee se va rostogoli si va umple mintea pustilor. Ulterior vor spune; de ce sa mai invat / de sa iau bacul ? Toata lumea e de parere ca nu conteaza scoala, conteaza banii.

Chiar daca eu nu am fost olimpic, chiar daca nu am fost cel mai bun elev la scoala, pentru mine conteaza sa promovez ideea ca munca, seriozitatea si perseverenta vor da roade. Chiar si la scoala; daca inveti iti vei citi numele in ziar.

Ce am promovat eu pe facebook sub titlul PROMOVEAZA CE CONTEAZA

TITLU MEDIA FAX:

PREMIERĂ pentru România: Un elev din Craiova a luat medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Biologie

Elevul Mircea Dan Mirea, din clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, a obţinut prima medalie de aur pentru România la Olimpiada Internaţională de Biologie, informează Ministerul Educaţiei.

Promovează ce contează 🙂

Posted by Bogdan Niculae on 20 Iulie 2015

Tu ce promovezi pe facebook?

Campania #Promoveazaceconteaza…pentru tine

Le lansez o leapsa bloggerilor sa scrie un articol in care sa promoveze ce conteaza …pentru ei. Sa vorbeasca despre acele idei / evenimente , fapte sociale ce merita promovate din punctul lor de vedere in spatiul public. Atunci cand ma refer spatiu public ma gandesc atat la mediul online ( social media in special ) cat si in viata de zi cu zi. Sa raspunda prin articolul lor la intrebarea ; Ce si-ar dori sa vada cu precadere in online ? Ce merita promovat si ce nu ? Ce promveaza ei si ce nu ? Ce efecte au mesajele pe care noi toti le transformam in virale ?

Primul nominalizat la Promoveaza ce conteaza este Andrei Ciomirtan aka Refu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *