(P)Ce trebuie sa stiti inainte de a lua un credit de nevoi personale

Imprumutul sau creditul denevoi personale are un mare avantaj: flexibilitatea sa. Atunci cand solicitati un imprumut de nevoi personale, de obicei, nu trebuie sa explicati creditorului de ce aveti nevoie de aceasta finantare. Drept urmare, toate proiectele pot fi finantate printr-un imprumut de nevoi personale, in limita sumelor si duratei maxime fixate de legislatia din Romania.

Ce proiecte puteti finanta cu un imprumut personal?

Dupa cum am explicat mai sus, puteti finanta orice va vine in cap:

-sa va pregatiti pentru o nunta (rochie de mireasa, verighete, decorarea camerei, meniuri, fotograf, luna de miere …);

-diverse evenimente familiale;

-sosirea unui copil, de exemplu amenajarea unei camere noi;

-finantare funerara;

-finantarea studiilor pentru copii ;

-o mutare;

-proiecte de agrement, cum ar fi o calatorie sau achizitionarea de echipamente de inalta tehnologie;

-realizarea unei calatorii;

-nevoia de relaxare, de exemplu intr-un centru SPA;

-finantarea vacantei;

-costuri pentru probleme de sanatate.

Desigur, va doriti sa stiti daca va incadrati intr-un asemenea credit. Nu-i nimic mai simplu si asta nu implica mersul din banca in banca, statul la cozi etc. Va puteti informa direct pe portalulVreauCredit.ro. Aici veti afla in cateva secunde, dupa ce introduceti suma dorita si perioada de rambursare, ce fel de credit puteti lua. Astfel, vi se vor afisa toate institutiile financiare bancare si nebancare din Romania si tipurile de credite ce va pot fi oferite. Vi se vor afisa informatii despre rata lunara, dobanda, DAE, suma totala ce trebuie rambursata si multe alte informatii. In plus, daca doriti mult mai multe detalii, nu trebuie decat sa faceti click pe oferta care vi se pare cea mai interesanta si veti avea informatii actualizate la zi despre creditul respectiv cu tot ceea ce implica el.

Fiti liber sa va faceti propria simulare de imprumut de nevoi personale! Profitati de expertiza VreauCredit.ro pentru toate proiectele dvs.: este usor si gratuit!

Desigur, ca orice alt tip de imprumut, creditul de nevoi personale are un cost si trebuie rambursat, daca este posibil, fara incidenta platii. Prin urmare, nu ar trebui sa va angajati usor intr-o asemenea aventura decat daca stiti sigur ca puteti face fata cheltuielilor. Inainte de a contracta un astfel de imprumut, acordati-va timp sa va ganditi la utilitatea reala a proiectului sau la achizitia pe care intentionati sa o faceti.

Mai presus de toate, calculati-va capacitatea de ndatorare, care nu trebuie sa depaseasca 40% din venitul total si asigurati-va ca aveti resursele financiare pentru a plati platile lunare. Nu solicitati o suma excesiva, in pas cu capacitatea de rambursare.

Compania de credit sau banca pe care o veti contacta va va solicita sa va justificati resursele si sa demonstrati, ca sunteti o persoana de incredere, capabila sa va plateasca plati lunare.

Nu ezitati sa folositi comparatia de credit de consum printre toate ofertele organizatiilor de imprumuturi personale de la VreauCredit.ro si o sa gasiti pentru dvs. Pe cea care ofera cea mai avantajoasa rata si care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra.

In cele din urma, dupa cum am mentionat mai sus, obtinerea imprumutului este conditionata de soliditatea inregistrarii dvs. financiare. 

Daca sunteti sigur, atunci luati banii necesari pentru nevoile dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *