Pardoseli epoxidice- Avantaje, Dezavantaje, Timp de uscare

Atunci cand esti in cautare de pardoseli epoxidice inseamna ca te-ai saturat de şapa care se tot „macină” sau de gresia care se sparge in atelierul tau sau in garaj sau hala industriala.

Personal am ales sa ma interesez despre avantajele pardoseli epoxidice  in momentul in care a trebuit sa renovez atelierul in care lucrez. Nu a fost o decizie usoara, avand in vedere faptul ca a trebuit sa cantaresc foarte bine avantajele versus dezvantaje, totul raportat la costuri precum si la ce alte posibilitati aveam. Intr-un final am ales acest tip de finisaje, avand la baza mai multe motive. Cele mai multe dintre ele le enumar mai jos. Un motiv pentru care personal am ales pardoseli epoxidice este si pentru ca am o cunostinta care lucreaza in domeniu ; astfel ca am avut cu cine sa ma sfatuiesc din bransa si in acelasi timp am avut si firma care sa imi execute lucrarea la standarde optime.

Pardoseli epoxidice Avantaje

pardoseli epoxidice avantaje
pardoseli epoxidice avantaje
  • Este  mult mai dura si rezista la trafic de cateva tone. Ne referim la locatii unde traficul este intens;
  • Impermeabila- NU trebuie sa va faceti griji legate de modalitatea de spalare in cazul in care alegeti sa montati pardoseli epoxidice.
  • Este de rezistenta la acizi
  • Daca aveti un atelier auto nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste curatarea materialeor care se scurg din greaseala; Pardoselile epoxidice au avantajul ca permit curatarea foarte usor chiar si a vaselinei.

In cat timp se usuca Pardoselile epoxidice dupa aplicare ?

Tinand cont de faptul ca pe santiere timpul este limitat si lucrarile se executa contra timp multi considera un dezavantaj timpul de uscare. Atunci cand vorbim de pardoseli epoxidice timpul de uscare este mai mare,  48 ore n-ai voie sa calci pe ea. Atunci cand este aplicata pardoseala e sensibila la umiditate si temperatura  scazuta, are nevoie  de minim 10 gr C si umiditate max 75%. Gama de culori nu este una foarte vasta, daca nu avem de gand sa comandam cantitati industriale.  Grosimea de aplicare este un aspect de care trebuie sa tineti cont, nu de alta dar daca vreti un strat mai gros, se adauga un nisip cernut fin sau quarz. Este foarte greu de aplicat strat peste strat, nu sunt specialist in domeniu insa profesionistii va pot explica mult mai bine care sunt solutiile tehnice cele mai potrivite in cazul in care discutam de o diferenta de nivel semnificativa.

Preturi Pardoseli epoxidice

Pretul nu este unul foarte accesibil, dar efectul produs, rezistenta in timp, precum si modalitatea de curatare sunt avantaje care ne pot face sa trecem peste preturi. In mod cert preturile pentru aplicarea acestor pardoseli difera de la firma la firma insa esenta este sa apelati la o echipa de profesionisti daca va doriti ca rezultatul sa fie unul conform asteptarilor.

In ce tip de locatii se potrivesc Pardoselile epoxidice

In spitale- Motivul este legat de usurinta de curatare

In unitatile alimentare

Parcari subterane

Cantine

Restaurante

Hale industriale

Ateliere de productie

Spatii comerciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *