(P) Paleta completa a asigurarilor auto

Masina a insemnat una dintre marile inventii ale umanitatii, dar la inceput descoperirea roatei a fost la fel de epocala. In timp, atat roata, cat si masinile s-au diversificat: unele sunt mici, altele mari, unele pe benzina, motorina, pe gaz, hibride  sau electrice. Poate ca intr-o zi se va inventa masina care merge cu apa, cine stie. Cert este ca numarul masinilor a crescut considerabil.

Cei care au copilarit la tara stiu cum se jucau fotbal sau sotronul pe asfalt, fiindca rarele masini care circulau puteau sa fie auzite de departe. Acum le este greu si sa traverseze strada dintr-o parte in alta.

Masina face minuni in viata omului. Ea faciliteaza viata si ofera in schimb confort si timp celor care o folosesc. Este adevarat ca luxul costa, dar s-au scumpit la fel de mult si calatoriile cu mijloacele de transport in comun. Masina personala este o minune pentru ca:

  • Proprietarul ei poate opri unde doreste sa rezolve probleme. Daca a uitat sa ia paine sau ii place painea de la o anumita brutarie isi poate satisface aceste dorinte, fiindca nu depinde de altcineva. In mana sa este volanul.
  • Poate controla atent persoanele pe care le ia in masina si in acest fel reduce riscul imbolnavirii. In metrou poate sta fata in fata cu o persoana care tuseste fara sa puna batista sau mana la gura.
  • Fiecare persoana care se urca in ea are locul asigurat si nu este inghesuiala.
  • Posesorul masinii gestioneaza aerul conditionat, caldura la vreme de iarna, confortul din masina. Exista mijloace de transport in comun fara aer conditionat vara, pe canicula si fara incalzire iarna, iar calatorii se resimt.

O masina ca sa poata insa merge pe drumurile publice trebuie sa fie ingrijita, sa aiba plinul facut si mai ales asigurari auto mediate de Prestigeauto, brokerul de asigurari care colaboreaza cu 74 de companii potente financiar care au puterea de a acoperi oricand sumele prevazute in politele de asigurare ale clientilor.

Dupa cum masinile s-au diversificat in timp si asigurarile pentru ele s-au specializat astfel incat sa ofere protectie in fata oricaror daune.

Vizitatorul care intra pe site-ul companiei prezentate mai sus va intelege ca exista asigurari auto obligatorii si facultative, asigurari pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, firme sau companii de transport marfuri in tara sau in afara acesteia.

Pentru persoanele fizice care detin masini, RCA este asigurarea auto obligatorie prin care posesorul ei le demonstreaza celorlalti participanti la trafic ca prezinta garantie si in cazul in care produce o paguba sau un accident, asigurarea va acoperi pagubele. Si transportatorii au obligativitatea ca la inscrierea firmei la registrul comertiului sa faca dovada asigurarii ROTR. Asigurarea ROTR inseamna ca daca soferul care transporta bere artizanala adoarme la volan si se rastoarna, fabricantul va primi contravaloarea marfii sale din polita respectiva.

Se pot face multe transporturi cu marfuri valoroase: vase de ceramica, animale vii atent selectionate, ceasuri si parfumuri scumpe, o manevra gresita si toate devin tandari, animalele mor strivite. Nu este drept ca persoana care a platit transportul sa suporte si pagubele!

De aceea exista asigurarea ROTR. Uneori, cete organizate de hoti ataca tirurile pline de marfa in mers si sustrag ce este mai bun din ele. Asa dispar baxuri de tigari de lux, sticle de bauturi fine care costa cat o masina la mana a doua.

Pentru toate aceste incidente este nevoie de asigurari. Sigur ca polita nu acopera valoarea marfurilor 100%, dar transportatorul poate da ceva in loc pagubitului.

Daca posesorul masinii doreste o asigurare pentru masina lui in caz de daune nu ezita sa solicite CASCO brokerului de asigurari prezentat mai sus.

CASCO este o polita adevarata de asigurare, fiindca posesorul ei este despagubit si in cazul in care i se fura masina, daca a cazut un pom pe ea, daca a fost dusa departe de viitura si nu se mai poate repara, daca este strambata caroseria la urcarea acesteia pe platforma pentru parcare ilegala.

Antreprenorul care trimite marfuri de calitate premium la export, apeland la un transportator pentru acest serviciu stie ca marfa sa este asigurata de furnizorul de servicii, dar considera ca nu poate risca si ca aceasta asigurare nu ii acopera decat o mica parte din paguba, daca se intampla o nenoricire pe drum. Un transport de tesaturi de lux se poate transforma in cenusa, daca masina cu care sunt transportate ia foc.

Prin asigurarea CARGO insa el este sigur ca este despagubit 100% in cazul in care soferul adoarme la volan si se produce un accident, marfa este furata pe drum sau se deterioreaza din alte cauze.

Patru asigurari auto sunt puse la dispozitia celor care au nevoie de ele in functie de obiectivele pe care le au si de spiritul de prevedere pe care il poseda.

Lista asigurarilor de pe site este insa mult mai lunga, fiind completata de: asigurarile de locuinta, asigurarile de viata si de sanatate, asigurarile de calatorie in strainatate, asigurari agricole si de raspundere profesionale.

In intreaga activitate desfasurata pe teritoriul Romaniei Prestigeasig a mediat incheierea a 1. 186 348 de asigurari, iar numarul clientilor multumiti creste cu fiecare secunda.

O asigurare inseamna grija fata de semeni si grija fata de lucrurile obtinute cu atata munca. Este simplu sa intre cineva pe site si sa se informeze, sa configureze polita de asigurare, apoi sa mearga la cel mai apropiat centru unde specialistii brokerului de asigurari Prestigeasig isi desfasoara activitatea si sa solicite asigurarile care se potrivesc perfect prioritatilor si intereselor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *