no bine, or inebunii rumanii cu gazeta

S-a declansat la NIVEL NATIONAL o noua cuponiada, dupa bingo, otv, libertatea si alte asemenea exemple, a venit randul unui cotidian de sport sa faca bani promitandu-le rummanilor castiguri. aICI ma refer la cuponiada gazeta sporturilor, ei nu au promis castiguri extraordinare, in schimb ii tin in priza pe fani dandu-le impresia ca acum- acum au pus-o de cateva sute de euro, si uite asa la chioscurile de ziare gazeta e pa.

Ideea e simpla si parca oricat de des s-ar reface acest scenariu oamenii tot pun botul, ca le place sa-l puna, idee se bezeaza pe teoria chiripirului, cum ar spune DL. tUDOREL bUTOI, oamenii au in sange catigul maxim cu minim de efort si ar face orice pentru asta si exemplele sunt multiple de la caritas, Bancorex, pana la FNI. E O TEORIE INTREAGA.

Sti m-am gandit sa fac o chestie, ca sa ii scutesc pe toti cei care viseaza la un castig usor: sa pun pe site in fiecare zi numerele din gazeta si uite asa blogul va ajunge super vizitat, dar imi e ca ma dau astia in judecata ca nu mai vand ziarul ….pa naiba, prea mare efortul sa il cumpar zi de zi si sa scriu numerele aici, mai ales ca eu nu tin mortis sa fie super vizitat blogul, de aceea nici nu scriu zi de zi si nici nu ma straduiesc sa-l promovez.

Bravo baieti, buna tactica si uite asa devin si femeile fane, sau ca fane, unchiu fane, adika fan fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *