mobila la comanda Bucuresti

Mobila la comanda Bucuresti- High Class

Oricat de mult se straduiesc producatorii de mobila sa satisfaca dorintele clientilor prin mobila „dea gata”,  nu mereu reusesc sa imbine pretul  accesibil cu alegerea materialelor sau cu designul. Daca vorbim de mobila ieftina atunci avem parte de pal melaminat subtire, culori „amestecate” la interior sau de manere si suruburi de slaba calitate.

mobila la comanda Bucuresti
mobila la comanda Bucuresti

Mobila la comanda Bucuresti

Atunci cand te gandesti la mobila la comanda si esti din Bucuresti cu siguranta trebuie sa ai in vedere cel putin o vizita in show-room-ul celor de la Caminul High Class, aflat pe  Str. Viitorului nr. 122, sect. 2, Bucuresti.

De ce trebuie sa ajungi la ei ? 

In show-room-ul lor nu vei vedea prea multa mobila, nu iti vei putea alege un mobilier de  living si sa spui „pe asta vreau sa mi-l trimiteti” acasa, insa la final vei fi multumit.

De ce ? La ei totul se realizeaza la comanda, se proiecteaza mobila intr-un program 3 D, iar clientul are o imagine clara asupra modului in care va arata camera lui atunci cand va fi mobilata. Preturile sunt de producator.

Mobila Receptii si bar

In mod cert atunci cand va cautati un mobilier nou pentru afacerea dvs si aveti in vederea decorarea spatiului de la intrare / a receptiei sau a barului, aveti in vedere un mobilier elegat, de calitate, executat perfect si cu foarte mult bun gust. Echipa MOBILA CMC vine in sprijinul dvs cu idei creative, propuneri de materiale si design astfel ca in final dvs sa fiti extrem de multumiti de proiect, iar clientii care va trec pragul sa ramana impresionati de decor.

Cea mai buna reclama este recomandarea

Am discutat cu Dl Marian de la echipa MOBILA cmc si am aflat un lucru extrem de important; Cea mai buna reclama este recomandarea din partea clientilor vechi si mobila in sine. Atunci cand un client vede o mobila receptii si bar executata intr-un mod ireprosabil cu siguranta va fi interesat si de firma care a executat-o.

Personal am lucrat cu echipa mobila la comanda Bucuresti si am ramas impresionat de detalii; Oamenii vin si iti monteaza mobila „la linie” ( perfect ) isi aduc toate sculele de care au nevoie ( nu ca unii mesteri care te intreaba daca ai o cheie de 13   si un patent ) si iti dau cu aspiratorul la final 🙂

Mobila la comanda Bucuresti contact 

site: www.mobila-cmc.ro

Adresa:

Caminul High Class

Str. Viitorului nr. 122, sect. 2, Bucuresti

Telefon: 0751.219.688 , 0724.075.077

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *