Metode inedite de placari decorative si mobilier

Oamenii sunt mereu in cautare de „nou”; ne place ineditul si tot ce este spectaculos si iesit din tipar. Asa suntem noi oamenii, ne place sa fim altfel decat ceilalti, iar atunci cand vine vorba de decorarea locuintei …atractia este si mai mare.

Daca va aflati la momentul in care va decorati/ redecorati casa sau apartamentul, am pentru voi un pont…sau mai multe ponturi :)In mod cert, daca vreti sa dati o „nota” spectaculoasa casei voastre trebuie sa alegeti  placari decorative cu MDF-UL VOPSIT. Dar cel mai bine las imaginile sa vorbeasca: mie imi place foarte tare aceasta metoda prin care casa prinde viata, arata modern si iesit din banal.  Dar cel mai bine las imaginile sa vorbeasca:

Placari decorative din mdf vopsit

 Placari decorative mdf vopsit 1

Ce este MDF-ul vopsit ?

Sunt convins ca unii dintre voi se intreaba ce fel de material este MDF-ul. Denumirea intreaga este Medium density fibreboard ( MDF). Este realizat sub forma de placi din rumegus  presat impreuna cu un clei. 

Care este diferenta dintr MDF si Pal ? Diferenta o face densitatea materialului din care este realizat, ceea ce ne confera posibilitate sa il  prelucram pe suprafata placii dupa cum dorim.

De ce sa alegem mobila realizata din MDF ?mdf vopsit

 -rezistent la uzura cotidiana;
-rezistent la fluctuatii de temperatura si umiditate;
-nu isi modifica structura sau proprietatile;
-intretinere usoara;
-posibilitate de revopsire in alta culoare sau cu alt finisaj;

Mobila si placari decorative cu un design modern 

Mobilierul si placarile decorative din MDF sunt ideale pentru placarile din cluburi, restaurante, cafenele, birouri. Foarte usor de modulat pe spatiul dorit si in acelasi timp ofera posibilitatea utilizarii fronturilor de usi curbate (pe rotund).

Unde putem comanda MOBILA din MDF ?

Va recomand cu toata increderea echipa de la Next Front.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *