Masinile electrice, viitorul transportului

Masinile electrice incep sa prinda usor, usor din ce in ce mai mult teren fata de anii trecuti. Principala problema in trecut era autonomia dar o data cu evolutia tehnologiei bateriile au devenit mult mai performante iar preturile acestora au inceput sa scada datorita aparitiei mai multor modele de la diferite marci auto. Masinile electrice functioneaza prin incarcarea repetata a unei baterii, similar cu procesul de reincarcare a unui telefon mobil.

Aceste masini electrice sunt viitorul datorita cosurilor mici de intretinere comparativ cu cele conventionale si se pot incarca chiar de la priza locuintei. dar cel mai important factor este reprezentat de emisiile de noxe care nu exista in cazul masinilor electrice. Exista insa si masini electrice a caror mecanica se explica prin convertirea gazului de hidrogen in electricitate.

Singurele dezavantaje dupa parerea mea sunt reprezentate de autonomie si incarcarea in sine care dureaza mult, in comparatie cu vehiculele pe benzina sau motorina unde un full al rezervorului dureaza 1 minut si autonimia mult mai mica pe timp de iarna, cant temperaturile sunt cu minus. Insa cu siguranta in cativa ani datorita tehnologiei lucruruile vor sta mult mai bine decat in prezent.

 

Tesla este unul dintre cei mai mari producatori de automobile electrice, cu autonomie buna si tehnologie de ultima generatie, multiple sisteme de siguranta si asistenta. Design-erii Tesla dupa parerea mea s-au intrecut pe sine prin aspectul exterior cat si interior, pentru ca aceste masini combina perfect iar inginerii au reusit niste cifer uluitoare in ceea ce priveste performantele acestor masini electrice. Acestea combina perfect performantele cu eleganta dar si sportivitatea in acelasi timp.

 

Insa daca te hotarasti sa achizitionezi un astfel de autoturism este musai sa ai in dulap si niste costume barbatesti casual care sa se potriveasca de minune cu aceasta masina care cu siguranta va intoarce toate privirile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *