masini de spalat vase

Masini de spalat vase si avantaje pe care le ofera

Nu stiu cum se face dar ma gadesc la masini de spalat vase doar dupa ce servesc o cina pe masini de spalat vasecinste sau vin la noi in vizita o gasca mare de prieteni; nu de alta dar spatiul o permite. Am cateva fotolii puf confortabile si un tv care te intreaba; vrei sa ne uitam la un film ? Si totul pentru ca exista o legatura stransa intre masini de spalat vase, prieteni si mancare 😀 Daca suntem la mine nu ma pot abtine sa nu ma laud cu ce pizza faina stiu sa gatesc sau ce pene quatro formaggi prepar. In acest context ma pun pe treaba; prepar si fara sa vreau imi dau seama ca am murdarit jumatate si gratite, oale, tigai si alte ustensile ce se gasesc prin bucatarie. Ulterior vine intrebare ; avem farfurii de unica folosinta ? Raspunsul este inevitabil; Nu. In plus ca am patit de cateva ori ca sub influenta faptului ca pizza era calda a cazut pe jos din farfuria de plastic. In acest context aleg farfurii normale, insa dezavantajul este ca se murdaresc o tona de farfurii, la fel ca in reclama la un anumit produs de spalat vase.

Masini de spalat vase – avantaje

Dupa ce au plecat totii prietenii pe la casele lor e momentul in care ma gandesc la sectiunea de masini de spalat vase, ma uit la preturi, compare avantaje pe care le ai.
– Curatarea rapida a obiectelor de bucatarie ce iti dau bataie de cap
– Integrarea intr-un mod modern a unei Masini de spalat vase in mobila ta de bucatarie.
– Utilizarea eficienta de detergentului de vase. Nu stiu cum e la voi dare u mereu cumpar un astfel de produs 😀
– Poti sa ai timp sa petreci cu familia

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand ne uitam la Masini de spalat vase ?

– Brandul masinii de spalat vase. Din experienta va spun ca brandul conteaza, chiar daca putem cumpara un produs cu un prêt mult mai mic, insa in mod sigur diferenta este justificata.
– Capacitate seturi – cele mai multe masini de spalat au peste 10 seturi
– Clasa energetic- este stiut cat de important este sa eficientizam costurile in contextual in care pretul energiei electice este in continua crestere. Daca vorbim de Masini de spalat vase, cele mai multe dintre acestea au consumul de energie A, iar cele mai eficiente din punct de vedere al consumul de energie sunt acele masini cu specificatiile A+++

– Clasa energetica la spalare – Aici trebuie sa fim foarte etenti pentru ca exista diferente intre clasa energetic de consum energie in general si si clasa energetica pentru functia de de spalare sau de uscare.
– Clasa energetica la uscare
– Senzor detectare grad de murdarie – Este la fel o functie de care trebuie sa tinem cont atuci cand luam decizia de cumparare a unei masini de spalat vase.
Acestea fiind spune nu imi ramane decat sa pun bani de-o parte pentru a achizitiona un produs. Preturile – din cate m-am documentat eu in aceasta vara- sunt cuprinse intre 1200 de lei si poate ajunge dincolo de 5000 de lei la masini de spalat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *