Ce pot face pentru a pastra lenjeria de pat intr-o stare cat mai buna

Deseori aud ca prietenele mele se plang de faptul ca dupa 2-3 spalari lenjeriile de pat nu mai arata ca inainte. Ei bine, eu nu am patit acest lucru si mi-am dat seama si de ce.lenjerie-pat-sfaturi

Cred ca pentru inceput conteaza foarte mult ce lenjerii de pat   cumperi. Eu le aleg mereu pe cele realizate din materiale de calitate. Imi place mult sa cumpar lenjerii de pat bumbac

sau din alte materiale de calitate, deoarece calitatea unor lenjerii de pat se vede cu adevarat dupa mai multe spalari.

Apoi, conteaza foarte mult cum este spalata o lenjerie de pat. Orice lenjerie are o eticheta pe care sunt trecute informatii legate de modul in care trebuie spalata. Respecta indicatiile si spal-o in mod corect. Ai grija la cantitatea de detergent si de balsam, dar si la programul folosit.

Dupa ce ai spalat lenjeria, ai in vedere faptul ca aceasta trebuie uscata in mod corespunzator. Intinde lenjeria la uscat intr-un loc aerisit si bine ventilat si las-o acolo pana cand se usuca foarte bine.

Dupa ce lenjeria a fost spalata si uscata, ea trebuie pastrata intr-un loc ferit de praf, soare si umezeala. Astfel o vei pastra in cele mai bune conditii.

Daca vrei sa iti protejezi lenjeria atunci cand o folosesti, poti de exemplu sa asezi in timpul zilei peste ea o cuvertura, sa ai grija sa nu o patezi cu diverse alimente si sa o schimbi cu alta curata macar o data la doua saptamani.

Daca vrei sa iti cumperi lenjerii de pat de calitate, cuverturi, pilote  sau perne, incearca site-ul asternuturisiprosoape.ro. Aici vei gasi produse de calitate la preturi accesibile. Gama de produse este una variata, preturile sunt acceptabile, iar ofertele de nerefuzat. Intra pe site pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *