Invitatie…la sibiu

Vine vara……dar o data cu venirea ei…incepe si distractia…unii se distreaza la examene…si stresiune…….altii mai norocosi…prin cluburi……..eu vreau sa va invit la cateva evenimente importante…..care vor avea loc aici in sibiu, nu te alta ca tot v-am vorbit de sibiu si tot v-am povestit despre sibiu si cat de mult mi-a placut mie acolo.

Festivalul international de teatru:

29 mai-8 iunie..si…expozitie auto salonul auto sibiu 2008 sala transilvania 30 mai -1 iunie…. festivalul zapezii la bâlea lac-La munte, in apropiere de sibiu,ski….concursuri..etc,,,,,distractie..incepand cu 1 iunie…si invitatie in club zebrano….cel mai tanar club din sibiu….str gimnasticii nr 39……come and feel it….!!!

si …inca nu am terminat cu evenimentele….se deschide complexul balnear de la ocna sibiului……..lacuri sarate……distractie..plaja…….etc…plus vor mai veni in cotton…dj smiley+go go girls &resident jay ko….in 31 mai iar in 30 mai andreea balan…plus ca din 1 iunie….in sibiu poti sa ajungi….mult mai usor….cu avionul…….noi curse low cost de la blue air…..care leaga orasul culturii de restul tarii de capitala si de alte orase importante din europa……deci….ce mai asteptati?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *